Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gta San

Gta San
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yaw Bana yardom edin yoksa bilgisayarımı parçalıcamyaw gta san'da adamlar parça parça görüküyo bi kaybolup bi görünüyobenim isitem geforce fx5200 128mb256ram40gb harddisk 200 amd bu sorunu nasıl çözecem yardim edin

Similar threads

Merhaba abiler ben gta san andreas i indirdim bir siteden ama oyunda ses gelmiyor bunun bir hoparlore zarari olurmu ve bu sorunu cözmek için napmam gerekiyor ha bide benim mouseye elleyince adam dönmüyor ve takiliyor lütfen yardim edin !
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Evet arkadaşlar olayı şöyle özetleyeyim benim kuzenim yeni leptop almışlar win8 yüklü içinde nfs most wanted ve san andreasda var (tabi bunu kendi yükletmiş) bu oyunları ben önceden oynadığım için tekrar bi oynama aşkı geldi bende daha önce bitirmiştim yine bitireyim diye herneyse most wanted...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sa arkadaŞlar bnm pc 2 aydir bozuktu harddİsk deİŞtİ bgn benİm flash bellekta gta vardi attim pcye mta yÜkledİm oyunu aÇtim browse server yerİ gelİne 2 sn sonra oyun kapaniyor bİ yardim edİn !!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ark lar bn GTA IV yi bitirdim ancak uzun olmasına karşın hiç de zor deildi Bn de en zor GTA oyununu(bence) SanAndreas'ı bitirmeye kafaya koydum Ancak Serbest Uçuş(Freefall) die bi bölüm var bi tane uçağa yetişmeye çalışıoruzUçağın tepesindeki Daireye ulaşmaya çalışıoruzİmkansız gbi bişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Gta san indirdim yükledim D klasörüne Bitirilmiş save indirdim Belgelerimdeki GTA San Andreas User Files klasörüne atıyorum Oyuna giriyorum kayıtlı yere bakıyorum hiç birşey yok heryeri boş gösteriyor Klasörlerin salt okunur olması bi sorun yaşatırmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt