Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaw Bana yardom edin yoksa bilgisayarımı parçalıcamyaw gta san'da adamlar parça parça görüküyo bi kaybolup bi görünüyobenim isitem geforce fx5200 128mb256ram40gb harddisk 200 amd bu sorunu nasıl çözecem yardim edin
Merhaba abiler ben gta san andreas i indirdim bir siteden ama oyunda ses gelmiyor bunun bir hoparlore zarari olurmu ve bu sorunu cözmek için napmam gerekiyor ha bide benim mouseye elleyince adam dönmüyor ve takiliyor lütfen yardim edin !
Evet arkadaşlar olayı şöyle özetleyeyim benim kuzenim yeni leptop almışlar win8 yüklü içinde nfs most wanted ve san andreasda var (tabi bunu kendi yükletmiş) bu oyunları ben önceden oynadığım için tekrar bi oynama aşkı geldi bende daha önce bitirmiştim yine bitireyim diye herneyse most wanted...
Sa arkadaŞlar bnm pc 2 aydir bozuktu harddİsk deİŞtİ bgn benİm flash bellekta gta vardi attim pcye mta yÜkledİm oyunu aÇtim browse server yerİ gelİne 2 sn sonra oyun kapaniyor bİ yardim edİn !!!
Ark lar bn GTA IV yi bitirdim ancak uzun olmasına karşın hiç de zor deildi
Bn de en zor GTA oyununu(bence) SanAndreas'ı bitirmeye kafaya koydum
Ancak Serbest Uçuş(Freefall) die bi bölüm var bi tane uçağa yetişmeye çalışıoruzUçağın tepesindeki Daireye ulaşmaya çalışıoruzİmkansız gbi bişi...
Gta san indirdim yükledim D klasörüne Bitirilmiş save indirdim Belgelerimdeki GTA San Andreas User Files klasörüne atıyorum Oyuna giriyorum kayıtlı yere bakıyorum hiç birşey yok heryeri boş gösteriyor Klasörlerin salt okunur olması bi sorun yaşatırmı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.