iltasyazilim
FD Üye
Atlantis+No water+ Tsunami mod olarak bilinen GTA 5 Tsunami Mod oyuna dev dalgaları ekliyor ve GTA 5'in hikayesinin geçtiği harita olan Los Santos'u sular altına alıyor GTA 5 Tsunami Mod ile oyunda Los Santos'u dolaşırken daha önceden ziyaret ettiğiniz sokakların ve yolların sular altında kaldığını, arabaların su içerisinde yüzdüğünü görebiliyorsunuz Hatta denizaltına atlayarak Los Santos'u farklı bir şekilde dolaşabiliyorsunuz
Modun tanıtım videosu : :wwwyoutubecomwatch?v nNeZOP50dA
İndirme linki : http:s3dosyatcserver43rmh7kGtiModrarhtml
Kuruluma Geçiyorum:
İndirdiğimiz dosyada bulunan Package Installer'ın kurulumunu yaparak programı çalıştırınGta 5 e mod kurmak için lazım olan program GTA 5'in bilgisayarınızda kurulu olduğu klasörü Package Installer'a tanıtın
İndirdiğiniz dosyanın içindeki arşiv dosyasını açarak içerisindeki Tsunami klasörünü açın ve bu klasörün içerisindeki waterxml dosyasını bilgisayarınıza çıkartın
Package Installer ı çalıştırın ve commonrpf dosyasını açın
dataklasörünü açın
levelsklasörünü açın
gta5klasörünü açın
waterxml dosyasının üzerine sağ tuşa tıklayın ve replaceseçeneğini seçin
Daha önceden arşiv dosyasından çıkarttığınız waterxml dosyasını seçin
Tsunami modunun haricindeki diğer modları yüklemek için arşiv dosyasının içerisindeki Atlantisve No Waterklasörlerinin içindeki waterxml dosyalarını kullanabilirsiniz
İyi oyunlar
Modun tanıtım videosu : :wwwyoutubecomwatch?v nNeZOP50dA
İndirme linki : http:s3dosyatcserver43rmh7kGtiModrarhtml
Kuruluma Geçiyorum:
İndirdiğimiz dosyada bulunan Package Installer'ın kurulumunu yaparak programı çalıştırınGta 5 e mod kurmak için lazım olan program GTA 5'in bilgisayarınızda kurulu olduğu klasörü Package Installer'a tanıtın
İndirdiğiniz dosyanın içindeki arşiv dosyasını açarak içerisindeki Tsunami klasörünü açın ve bu klasörün içerisindeki waterxml dosyasını bilgisayarınıza çıkartın
Package Installer ı çalıştırın ve commonrpf dosyasını açın
dataklasörünü açın
levelsklasörünü açın
gta5klasörünü açın
waterxml dosyasının üzerine sağ tuşa tıklayın ve replaceseçeneğini seçin
Daha önceden arşiv dosyasından çıkarttığınız waterxml dosyasını seçin
Tsunami modunun haricindeki diğer modları yüklemek için arşiv dosyasının içerisindeki Atlantisve No Waterklasörlerinin içindeki waterxml dosyalarını kullanabilirsiniz
İyi oyunlar