Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA VC Kasıyor???

GTA VC Kasıyor???
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
GTA VC, GTA SA gibi oyunlar kasıyor PC nin özellikleri bayağı yüksek ve virüs yok ayarlarda en düşük (Zaten düşürülecek pek bi ayar yok) PC nin özellikleri:

8GB ram
I3 işlemci
HD5450 ekran kartı
270 GB yer var harddiskte

yardımlarınızı bekliyorum

edit: Kasanın içi temiz

Similar threads

Merhaba ArkadaşlarSorum Başlıktan da Anlaşıldığı gibi Gta Vc SA gibi oyunlar nasıl Türkçe' çevrilir?Ben şimdiye kadar hep GTA SA yı VC yi hep kendim çevirip oynamak istedim ama olmadıLanguage dosyasını açıp içinden bir kelime değiştirsem oyuna girdiğimde Gönderme HatasıveriyorBu konuyu buraya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 3 ay önce skyrim almıştım oyunu çok güzel zevkli bi şekilde oynadım doya doya oynadım bi süre sonra oyun kasmaya başladı halbuki oyunu ilk aldığımda hiç kasmıyordu yani high ayarlarda bende sinir oldum tabi bu duruma low ayarda oynıyım yeterki oynıyım dedim açtım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Selamun aleküm arkadaşlarGta 4 oyununu internetten sıfır ve full orjinal getititirdimKurdum,serail istedi kutudakini girdim dvd1 i takıp oynuyorumvede şok oldumgta 4 a ve d tuşlarına ve bazı tuşlara basınça anlık olarak kasıyordufanım temiz,cpu iyi fps 109 windows olay günlüğü kapalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
İnteretten hernangi bir siteden videoyu açınca tam 1 dk sonra donuyor, ses normal geliyor Klavyeden bir tuşa basınca yada fareyi hareket ettirince video normal oluyor ama 1 dk sonra yine aynı Pc den açtığım videolarda böyle sorun yok Bilgisayarımın Özellikleri: Sistem: Windows 7 64 bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İnteretten hernangi bir siteden videoyu açınca tam 1 dk sonra donuyor, ses normal geliyor Klavyeden bir tuşa basınca yada fareyi hareket ettirince video normal oluyor ama 1 dk sonra yine aynı Pc den açtığım videolarda böyle sorun yok Bilgisayarımın Özellikleri: Sistem: Windows 7 64 bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt