Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA Vice City - Mamaia Vice Mod 1.5

GTA Vice City - Mamaia Vice Mod 1.5

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Program Hakkında
GTA Mamaia Vice Mod; GTA Vice City oyunu Romanya'ya taşıyan bir GTA oyun modu Dacia ve Daewoo gibi Romanya'da sıkça görülen arabaları oyuna entegre eden GTA Mamaia Vice Mod ayrıca Romanya'ya özgü binalar, telefon kulubeleri ve polisler gibi pek çok öğeyi oyuna ekliyor

LINK : http:wwwprogramlarcomgtavicecwType download

Similar threads

GTA Vice City Ölüler Şehri Gta vice citydeki herşeyi unutun ne polis var ne de arabalar sadece askeri bir kampta asker kıyafetindeki siz ve arkadaşlarınız ve diğer bütün şehir Zombişehirde yürüyerek gezmeniz mümkün değil herkes zombi dedim ya size zombiler saldırıyor ve sizi ısırıyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Arkadaşlar Geçen gün Gta san andreasa Sol Underground Modu yaptım Patchınıda yaptım daha sonra oyuna girdim önce loadscreenler beyaz çıktı bundan bişi olmaz dedim ama oyuna girince sol alttaki Mini mapda betaz olunca şaşırdım sol üstteki yumrukda beyaz Çözümü varsa lütfen bildirin Acil ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Bugüne kadar birçok yabancı filmin, olayların. şehirlerin ve eski GTA serilerinin GTA 5’e uyarlaması yapılmıştı. Son ortaya çıkan mod ile Vice Cry Remastered ile Vice City haritası GTA 5’e geliyor. Vice City haritası GTA 5’e geliyor Miami’nin Grand Theft Auto serisi olan nostaljik oyun GTA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Modlar oyunu daha iyi ve eğlenceli ayla getirmiş muhakkak müsamaha alarak oynayacaksınız gta player skinleri öbür oyuncu tipleri gta vice city benzinli vasıta modu oyuna deniz altı ekleyen mod oyuna yeni harita ekleyen mod *
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Rockstar Games oyunlarını modlu oynamak eğlence dozajını oldukça yükseltiyor. Dışarıdan müdahale edilen oyuna silah, harita ve araç gibi çoğu içerik geliştiriciler tarafından eklenebiliyor. Ancak Take Two Interactive bu durumdan rahatsız oldu ve birtakım GTA San Andreas ve Vice City...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt