Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta Vice City ve III Yardım

Gta Vice City ve III Yardım
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar arkadaşlar bende nadiren gorulen bi hata var ve bu hatanın çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
şimdi hata şu ; gta 3 de olanını söyleyeyim ben ama gta vice citydede aynı şey oluyor belkide diğer gta lardada oluyordur ama bakmadım neyse şimdi yeni oyun başlatınca baslangıcda verilen arabanın yanarkenki kısa video, trailer gibi çıkan video vardır ya işte orda altyazı geçer normalde bende 1 alt yazı geçiyor ve devamı gelmiyor oyun donmuyor yerde gasteler vs gibi şeyler hareket ediyor yani oyunun donma gibi bi sıkıntısı yok ama o ilk altyazı geçtikten sonra diğerleri gelmiyor ve oyun o esnada o video trailer gibi dediğim gibi yerde olduğu için karakteride haliyle oynayamıyorum sorunu çözmek için şöyle bir yol denedim ; bu sorun gta vice citydede olduğunu söylemiştim vice city de oyunun kayıtlı dosyasını attım oyuna kayıtlı yerden gitdim o trailer türü şey çıkmadı tamam buraya kadar tamam ama bu seferde oyunun ilerki zamanlarda o trailere benzer şeydende olduğu için görev yaptıkca gene aynı sorun oluyor
bana yardımcı olana şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyor olucam

Similar threads

GTA Vice City Ölüler Şehri Gta vice citydeki herşeyi unutun ne polis var ne de arabalar sadece askeri bir kampta asker kıyafetindeki siz ve arkadaşlarınız ve diğer bütün şehir Zombişehirde yürüyerek gezmeniz mümkün değil herkes zombi dedim ya size zombiler saldırıyor ve sizi ısırıyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Program Hakkında GTA Mamaia Vice Mod; GTA Vice City oyunu Romanya'ya taşıyan bir GTA oyun modu Dacia ve Daewoo gibi Romanya'da sıkça görülen arabaları oyuna entegre eden GTA Mamaia Vice Mod ayrıca Romanya'ya özgü binalar, telefon kulubeleri ve polisler gibi pek çok öğeyi oyuna ekliyor LINK ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Herkese merhabaBildiğiniz gibi gta vice city çoğumuzun oynadığı ilk oyun ve ayrı bir yeri varBende pcmi ilk aldığında oynadığım ilk oynduAma normal gta vice city gibi değildiDeğişik olan sadece arabalar ve tommy'nin sakini idi Tommy skini:Üstünde beyaz kolsuz bir tshirt vardı Oyunu açtığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Grand Theft Auto: Vice City Rockstar Games firması tarafından piyasaya sürülen oyunlar serisi Grand Theft Auto’nun bir parçasıdır Oyunun hileleri aşağıdaki linktedir GTA VICE CITY HİLELERİŞİFRELERİ
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
THUGSTOOLS Tüm silahlar (basit silahlar) PROFESSIONALTOOLS Tüm silahlar (profesyonel) NUTTERTOOLS Tüm silahlar (ağır silahlar) ASPIRINE Sağlık PRECIOUSPROTECTION Çelik yelek YOUWONTTAKEMEALIVE Çok polis LEAVEMEALONE Az polis ICANTTAKEITANYMORE İntihar FANNYMAGNET Bayanları çeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt