Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta vice city yardım edin artık lütfennn

Gta vice city yardım edin artık lütfennn
0
241

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese merhabaBildiğiniz gibi gta vice city çoğumuzun oynadığı ilk oyun ve ayrı bir yeri varBende pcmi ilk aldığında oynadığım ilk oynduAma normal gta vice city gibi değildiDeğişik olan sadece arabalar ve tommy'nin sakini idi
Tommy skini:Üstünde beyaz kolsuz bir tshirt vardı
Oyunu açtığında bir mavi ekran vardı ve biri oraya yazıyı yazıyordu ve Rharfi çıkıyordu
Oyunun ana menüsünde diaz'ın resmi vardı ve ağzında sigaraöimı ne tutuyordu
ARABALAR oyundaki bazı arabalar
Yardım edinnn

Similar threads

THUGSTOOLS Tüm silahlar (basit silahlar) PROFESSIONALTOOLS Tüm silahlar (profesyonel) NUTTERTOOLS Tüm silahlar (ağır silahlar) ASPIRINE Sağlık PRECIOUSPROTECTION Çelik yelek YOUWONTTAKEMEALIVE Çok polis LEAVEMEALONE Az polis ICANTTAKEITANYMORE İntihar FANNYMAGNET Bayanları çeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
THUGSTOOLS Tüm silahlar (basit silahlar) PROFESSIONALTOOLS Tüm silahlar (profesyonel) NUTTERTOOLS Tüm silahlar (ağır silahlar) ASPIRINE Sağlık PRECIOUSPROTECTION Çelik yelek YOUWONTTAKEMEALIVE Çok polis LEAVEMEALONE Az polis ICANTTAKEITANYMORE İntihar FANNYMAGNET Bayanları çeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Gta Vice City Hileleri Oynarken aşağıdaki kodları girin veya pause menuyü kullanın preciousprotection kalkan aspirine sağlık apleasantday iyi hava alovelyday muhteşem hava abitdrieg güneşli hava catsanddogs fırtınalı hava cantseeathing sisli hava panzer tank...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
GTA Vice City Ölüler Şehri Gta vice citydeki herşeyi unutun ne polis var ne de arabalar sadece askeri bir kampta asker kıyafetindeki siz ve arkadaşlarınız ve diğer bütün şehir Zombişehirde yürüyerek gezmeniz mümkün değil herkes zombi dedim ya size zombiler saldırıyor ve sizi ısırıyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,528Konular
981,547Mesajlar
31,560Kullanıcılar
SharaSon üye