Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta YArdım Pls!!!! Gta san da araç yapma yerleri nerelerde ??

Gta YArdım Pls!!!! Gta san da araç yapma yerleri nerelerde ??

Similar threads

yardım lütfen gta san andreas tamsürüm+tek link bulamadım birde modern mod pls! yardım edene +rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
beyler gta cd si aldım tek cd verdiler yükledim açılırken gta bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor işiniz yarım kaldiysa özür dileriz diye hata geliyor bi el atın pls
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
arkadaslar bu verdigim yama gta san andreas ın adult yamasıdır bu yama ile oyundaki sevgilinizle hos seyler yasayabilirsinizkrulumu cok basit gta san andreas ın klasörü içindeki data dosyasında bulunan scrip dosyasını acın içindeki dosyalar orjinal scrip dosyalaarıdır yedeklemenizi tavsiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
arkadaşlar gta san andreasın bölümlerini kardeşimle geçiyorduk yavaş yavaş, bilgisayarımız çöktü format attık ve save dosyamız haliyle silindien baştan aynı yerleri oynamak insanı sıkıyor sizde gta san andreasın bölümlerinin %50 civarı bitirilmiş save dosyası varsa paylaşırsanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt