Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa eskiden konular açılmış ancak bir çözüm yolu bulunamamış ve kitlenmişCod 2 yi indirdirdim ve kurdum,***** yaptım ilk olarak directx hatası verdiDirectx saten son sürümü kurulydu sildim yeniden kurdum,başka ***** denedim uptade yaptım directx hatası geçti ancak fatal error hatası veriyor şimdi...
Arkadaslar gta4 u tukce yama ile kullanabilmek icin yamayi indirdim anlatildigi gibi kurdum Lakin oyuni açtığımda yazilarin sadece bas harfleri vardi ( OYUN yerine `O´ BASLA yerine `B´ gibi ) Duzeltmem icin guncelleme yapmam gerektigini okudum Güncelleme yi indirip anlatildigi gibi kurdum Bu...
Oyunu açıyorum grafikler süper hiç bir takılma kitlenme yok Fakat 10dk sonra oyun kendini birden kapatıyor ve karşıma bir uyarı çıkıyor
(GTA 4 FATAL EROR :ZLIB20) Bu ne hatası olabilir? Bu sistemi sırf GTA4'ü iyi oynayabilmek için topladım ama daha GTA4'ü oynamak nasip olmadı oyunu adam gibi...
arkadasalr bende sizin gibi fatal eror hatası alıyordum kafaya taktım bu işi dedim yapcam bunu gecelere 4 5 e dkr calıstım gezmedigim görmedigim sey kalmadıı ve sonnu da buldum ben fatal error ws:10 hatası alıyordum kandim yaptım kesinleikle alıntı deyilir buyrun link şimdi vercegim...
call of 2 yi multiplayer oynamak için bi siteden yama indirdim Multiplayer olarak oyuna girebiliyorum ama single payer dan oynamaya çalışınca şu hatayı veriyor:
FATAL ERROR
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch
yardım ederseniz çok sevinirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.