Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta4 fatal error: Shfx20

Gta4 fatal error: Shfx20
0
114

Similar threads

Sa eskiden konular açılmış ancak bir çözüm yolu bulunamamış ve kitlenmişCod 2 yi indirdirdim ve kurdum,***** yaptım ilk olarak directx hatası verdiDirectx saten son sürümü kurulydu sildim yeniden kurdum,başka ***** denedim uptade yaptım directx hatası geçti ancak fatal error hatası veriyor şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaslar gta4 u tukce yama ile kullanabilmek icin yamayi indirdim anlatildigi gibi kurdum Lakin oyuni açtığımda yazilarin sadece bas harfleri vardi ( OYUN yerine `O´ BASLA yerine `B´ gibi ) Duzeltmem icin guncelleme yapmam gerektigini okudum Güncelleme yi indirip anlatildigi gibi kurdum Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Oyunu açıyorum grafikler süper hiç bir takılma kitlenme yok Fakat 10dk sonra oyun kendini birden kapatıyor ve karşıma bir uyarı çıkıyor (GTA 4 FATAL EROR :ZLIB20) Bu ne hatası olabilir? Bu sistemi sırf GTA4'ü iyi oynayabilmek için topladım ama daha GTA4'ü oynamak nasip olmadı oyunu adam gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
arkadasalr bende sizin gibi fatal eror hatası alıyordum kafaya taktım bu işi dedim yapcam bunu gecelere 4 5 e dkr calıstım gezmedigim görmedigim sey kalmadıı ve sonnu da buldum ben fatal error ws:10 hatası alıyordum kandim yaptım kesinleikle alıntı deyilir buyrun link şimdi vercegim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
call of 2 yi multiplayer oynamak için bi siteden yama indirdim Multiplayer olarak oyuna girebiliyorum ama single payer dan oynamaya çalışınca şu hatayı veriyor: FATAL ERROR Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,535Konular
981,781Mesajlar
32,224Kullanıcılar
ThrybestilySon üye
Üst Alt