Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GTA5 sohbet sorunu

GTA5 sohbet sorunu
0
268

Similar threads

Arkadaşlar GTA 5 onlinede sohbette adamların yazdıkları kare gözüküyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Merhaba arkadaşlar eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim konuya gelecek olursak gta v story modda hile denemesi yapıyordum(meraktan) 12 kere gta v onlinede hileden ban yemiştim bu bana iyi bir ders oldu daha da hile yapmadımNeyse story modda denedim hileyi onlineye gircektim hilenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Rockstar Games'in yıllardır para kazanmaya devam ettiği GTA5 fırtınası dinmiyor, kolay kolay dinecek gibi de durmuyor. Şirketin senaryo modundan sonra GTA Online ile büyük bir oyuncu kitlesine ulaştırdığı GTA5, bugüne kadar çok sayıda yeni nesil platformda boy göstermişti. Yakında bunu bir kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Karakterinizin telefonu üzerinden arama yapar gibi aşağıdaki kodları girmeniz gereklidir Gta5 hilelerini bu şekilde faal edebilirsiniz Gta 5 pc kandırma kodları zamanla güncellenecektir Ağır Çekim: 1999757966 Karakteriniz de dahil etraftaki her şey ağır çekimde ilerler Sarhoş Modu: 1999547861...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Arkadaşlar Skyrim'de Türkçe Yama kuruyorum fakat sadece ana menü türkçe oluyor ve bazı harfler kare olarak gözüküyor oyun içinde alt yazılar full ingilizce bunu nasıl düzeltebilirim ? Yardımcı Olursanız çok Sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt