Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta_sa.exe çalışmayı durdurdu hatası

gta_sa.exe çalışmayı durdurdu hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar oyunu daha önce açıyodu bilgisayarım bugun açıyım dedim oyun simgesine tıkladım ama açılmıyo direk gtasaexe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum win 7 kullanıcısıyım yardım edin lütfen

Similar threads

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Fifa 14 te messi logosu geldikten sonra fifa 14 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Vista kullanıyorum bu oyunun flt sürümünüde yükledim black box sürümünüde oyunu açıyorum çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bu hata hiç bir yerdede yok arkadaşta aynı oyun sorunsuz çalışıyor w7 onunki neden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardım edin 2 gündür sadece bu oyunla uğraştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Merhaba ARkadaşlar imajlı Bir gta5 oyunu aldımFakat Oyunu açamadımİlk etapta zimput hatası ile karşılaştımonu hallettim fakat suan oyuna tıkladıgımda 56 sn sonra oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor?? Acil Yardım edebilirmisiniz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt