Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

gta_sa.exe çalışmayı durdurdu !!!!!!!!!

gta_sa.exe çalışmayı durdurdu !!!!!!!!!
0
175

Similar threads

merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
gençler ben her age of empires III a girmeye çalıştığımda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum eskiden almıyordum birden çıktı sorun ortaya boşuna demeyin uyumluluk sorununu gider yok yönetici olarak çalıştır biliyoruz herhalde baya araştırdım ne denediysem olmadı yardımcı olabilecek var mı (oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Oyunda Trevor'ın ilk görevine geçmeden çalışmayı durdurdu hatası veriyor format falan attım yine aynı sorun bilgisayarımın donanımıda uygun gta 5 e; kaldırıyor yani ama hep aynı yere geldikten sonra hata veriyor Bundan öncede nfs shift 2 yüklemiştim Steam den onda da belli yere geldikten sonra o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Gta San Andreas Oyununa Gostown Paradise v66c RC2 Yamasını Yükliyim Dedim Fakat Oyun Açıldı Tam Başlatacam Hemen Oyun Kapanıyor Ve Şu Hatayı Veriyor : GTA: SA Crashed, Debug İnfo Follws GTA İnfo Version : US 10 Last File Loaded Last Library Loaded: Eror : Invalid IDE References...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
“San Andreas cannot be found | “San Andreas bulunamıyor Hatası SA:MP’nin çalışabilmesi için GTA San Andreas oyununa ihtiyacı vardır Çünkü SA:MP sadece San Andreas’ın çokluoyuncu yamasıdır Hatayı düzeltmek için GTA San Andreas’ın yüklü olduğu dosyanın yerini belirtmemiz gerekmektedir Çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt