Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gtasa.exe çalışmayı durdurdu hatası lütfen yardım

gtasa.exe çalışmayı durdurdu hatası lütfen yardım
0
188

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba benim bilgisayarım Windows 7 ve oyunum GTA San andreas Türkçe ama orijinal değil korsan Sorunum şu ki oyunda bir görev yapıyorum tam görevi yaparken oyun kapanıyor ve gtasaexe çalışmayı durdurdu diyor Sonradan oyunu tekrar açıyorum hata vermiyor ve oynuyorum da ama tam o görevi yaparken böyle oluyor işte ve o görevi yapamıyorum Oynayanlar bilirler hani haritada R(Ryder) işareti var ya onun görevi Bir eve giriyoruz ve ses çıkarmadan silah kutularını kamyona yüklüyoruz ve kamyonu garaja geri götürüyoruz İşte ben de tam kamyonu garaja götürürken yolda bu hatayı veriyor İnternetten baktım biriki çözüm yolunu denedim ama olmadı ama şunu öğrendim ki oyun Türkçe yama olduğu için böyle hata veriyormuş Belki sizin farklı bir çözümünüz vardır lütfen yardım

Similar threads

arkadaşlar oyunu daha önce açıyodu bilgisayarım bugun açıyım dedim oyun simgesine tıkladım ama açılmıyo direk gtasaexe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum win 7 kullanıcısıyım yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
beyler şimdi kendi bulduğum birşeyi anlatıcam size şimdi oyun oynayanlar bazı hatalar alıyolar bunların en çok karşılaştıkları da çalışmayı durdurdu hatasıBende mafia 2 yükledim ama çalışmıyodu çalışmayı durdurdu hatası veriyodu ve hata açıklamasına baktığımda ise appcrash hatasını veriyodu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Vista kullanıyorum bu oyunun flt sürümünüde yükledim black box sürümünüde oyunu açıyorum çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bu hata hiç bir yerdede yok arkadaşta aynı oyun sorunsuz çalışıyor w7 onunki neden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardım edin 2 gündür sadece bu oyunla uğraştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Prototype 2exe Çalışmayı Durdurdu Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: prototype2exe Uygulama Sürümü: 0000 Uygulama Zaman Damgası: 4f871176 Hata Modülü Adı: prototype2enginedll Hata Modülü Sürümü: 0000 Hata Modülü Zaman Damgası: 4f871228 Özel Durum Kodu: c0000005...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Oyunda Trevor'ın ilk görevine geçmeden çalışmayı durdurdu hatası veriyor format falan attım yine aynı sorun bilgisayarımın donanımıda uygun gta 5 e; kaldırıyor yani ama hep aynı yere geldikten sonra hata veriyor Bundan öncede nfs shift 2 yüklemiştim Steam den onda da belli yere geldikten sonra o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt