Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güç Kaynağı (Power Supply)

Güç Kaynağı (Power Supply)
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Öncelikler herkese SelamunAleykum arkadaşlar
Ben 2 gün önce GTA 5 i indirdimNormal ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorumHigh a aldığım zaman az da olsa kasma oluyor
Sistemin şu:
Msi GeForce GT 730 4gb ekran kartı
Amd A46300 APU with Radeon(tm)
4gb ram
Anakartımın sadece Gigabyte olduğunu biliyorum
64 bit işletim sistemi
Ve 150W luk güç kaynağı

Sorum şu
Sorun ramde mi yoksa güç kaynağında mı?Güç kaynağı mı alsam kasmaz yoksa ram mi?

Sadece anlayanlar yazsın
İyi Forumlar

Similar threads

Öncelikler herkese SelamunAleykum arkadaşlar Ben 2 gün önce GTA 5 i indirdimNormal ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorumHigh a aldığım zaman az da olsa kasma oluyor Sistemin şu: Msi GeForce GT 730 4gb ekran kartı Amd A46300 APU with Radeon(tm) 4gb ram Anakartımın sadece Gigabyte olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Öncelikler herkese SelamunAleykum arkadaşlar Ben 2 gün önce GTA 5 i indirdimNormal ayarlarda akıcı şekilde oynayabiliyorumHigh a aldığım zaman az da olsa kasma oluyor Sistemin şu: Msi GeForce GT 730 4gb ekran kartı Amd A46300 APU with Radeon(tm) 4gb ram Anakartımın sadece Gigabyte olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Power Supply ( Enerji Kaynağı ) Power Supply ( Enerji Kaynağı ) Kaç Watt Olmalı Bilgisayarda en önemli nokta doğru kasanın seçilmesidir halk çoğunlukla en fazla bu konuda hata yapıyor ( seçimlerinde ), sisteminiz ne kadar iyi, ne kadar güçlü ve fiyatı yüksek olursa olsun, doğru kasa ve enerji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt