iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar power supply i degiştirdim fakat alırken 30 tl dandik bir psu aldım sonradan farkettim ki power supply de fan hız kontrolü yok dogal olarak standart bir hızda dönüyor buda yüksek ses cıkartmasına neden oluyor
Çözüm olarak aldıgım power supply deki fanı söktüm yerine farklı bir fan taktım
bu fanı direk psu degilde anakartaki 3'lü bir pin var ona taktım biosdan dönüş hızını görebiliyorum bu sayede fanın dönüş hızını nasıl düşürebilirim speedfan adlı programı denedim Rpm dönüş hızı 1800 rpm olarak görülüyorHızı düşürmeye çalıştıgımda ise olmuyor çünki speedfan en son 1800 rpm kadar cekiyorEminim ki vardır bir yolu cevaplarınızı bekliyorum
Çözüm olarak aldıgım power supply deki fanı söktüm yerine farklı bir fan taktım
bu fanı direk psu degilde anakartaki 3'lü bir pin var ona taktım biosdan dönüş hızını görebiliyorum bu sayede fanın dönüş hızını nasıl düşürebilirim speedfan adlı programı denedim Rpm dönüş hızı 1800 rpm olarak görülüyorHızı düşürmeye çalıştıgımda ise olmuyor çünki speedfan en son 1800 rpm kadar cekiyorEminim ki vardır bir yolu cevaplarınızı bekliyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.