Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gücün Mânevî Kapısı: KALBİMİZ

0
118

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Yeryüzünde sersemlemiş işler yapan insanlara sunulan manevî gücün, hangi kanaldan geçerek geldiğini merak ettiniz mi? Tarihi değiştiren insanları incelediğinizde keşfedeceksiniz:

Onlar duygularıyla yaşadılar En şahane örneğini Peygamberimizden(asm) öğrendik:

Öylesine içten gülü yordu oysa, dağlara taşlara neşe saçıyordu; fakat,
ağladığında da sabahlara kadar, gözyaşları dinmiyordu Neden duygu ve neden yürek?

Başarıya odaklanan bir dostum bana şöyle yazmıştı: Başaracağım, çünkü bütün hedeflerim aklımdaOna şu cevabı verdim: Lütfen o hedeflerini kalbine yükselt; çünkü arzularını sana verecek kudrete, aklın yalan söyleyebilir; ama kalbin muhakkak doğruyu söyleyecektir

Aklımız düşünür, kalbimiz hisseder Hakiki niyetimiz aklımızdan yok, kalbimizden geçendir Aklımız madde kadar dar, kalbimiz ruh dek engin bir evrende gezinir Güç kalptedir ve Peygamber(asm) şu sözle kalbimize uyarı çeker: Kuşkusuz ALLAH sizin suretlerinize ve mallarınıza bakmaz Ama amellerinize ve kalplerinize bakar

MUHAMMED BOZDAĞ *

858,523Konular
981,269Mesajlar
31,121Kullanıcılar
JudqeworltSon üye
Üst Alt