iltasyazilim
FD Üye
Gugul (Yöresel) Tarifi İçin Malzemeler
*50 gr tereyağ
*Yarım su bardağı zeytinyağı
*2 su bardağı un
*Yarım su bardağı şeker
*1 çay bardağı iri kıyım fındık
Gugul (Yöresel) Tarifi Yapılışı Tereyağı ve zeytinyağı tencereye alınıp kızdırılır
Un ilave edilip sürekli karıştırılarak, unun kokusu çıkana kadar kavrulur
Şeker ve fındık eklenip bir miktar daha kavrulup, ister kaselerde ister tabak da süslenerek servis edilir
*50 gr tereyağ
*Yarım su bardağı zeytinyağı
*2 su bardağı un
*Yarım su bardağı şeker
*1 çay bardağı iri kıyım fındık
Gugul (Yöresel) Tarifi Yapılışı Tereyağı ve zeytinyağı tencereye alınıp kızdırılır
Un ilave edilip sürekli karıştırılarak, unun kokusu çıkana kadar kavrulur
Şeker ve fındık eklenip bir miktar daha kavrulup, ister kaselerde ister tabak da süslenerek servis edilir