Gül Ağa Mükemmel Yüzyıldan Ayrılıyor mu ? Engin Günaydın Müthiş Yüzyıldan neden ayrıldı Gül Ağa diziden çıkıyor mu Sevgili melekler, ekranların fenoman dizisi Müthiş Yüzyılın renkli simalarından Engin Günaydın yakında diziden ayrılacak Ayrıntılar ise şöyle ; 1548641087 1548641087 gulagamuhtesemyuzyildanayriliyormu5c4e634458890gulagamuhtesemyuzyildanayriliyormu5c4e634458890 gulagamuhtesemyuzyildanayriliyormu5c4e634458890 Muhteşem Yüzyılın Gül Ağası Engin Günaydın'ın dizi ile yaptığı uzlaşma 8 bölüm daha sonra bitiyor Müthiş Yüzyıl'ın Gül Ağa'sı Engin Günaydın Pazar Vatan gazetesine verdiği röportajda kadrodan ayrılacağını söyledi Benim 40 bölümlük anlaşmam vardıdiyen Günaydın; En ilk önce konuk oyuncuydum Hayatımı idareli olarak devam ettirmem gerekiyordu, dizilere de baktımaklıma yatan sadece Muhteşem Asır oldu Bu seneyi geçiştirmek için girdim 8 birim sonradan anlaşmam bitiyor dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.