Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gül İnşaat'ta rüşveti ifşa eden iş adamı dayak yedi

Gül İnşaat'ta rüşveti ifşa eden iş adamı dayak yedi
0
68

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Gul%2DInsaat%2Dta%2Drusveti%2Difsa%2Deden%2Dis%2Dadami%2Ddayak%2Dyedi%2D239150%2Ejpg

Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığı periyodunda 13 daireyi Beylikdüzü Belediyesi'ne rüşvet olarak verildiği teziyle Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na hata duyurusunda bulunan işadamı U.G., Büyükçekmece'de evvelki gün 13 kişilik bir küme tarafından atağa uğradı.

U.G. Büyükçekmece Savcılığı'na tehdit, hakaret ve yaralama suçlamasıyla şikâyetçi oldu. Atağın Ali ve Zafer Gül'ün yönlendirmesiyle gerçekleştiğini argüman eden U.G. "Kardeşimle haber gönderdiler. 'Ayağını denk alsın, sonuçları ağır olacak' diye tehdit iletileri... Evvelki gün mahkemenin istediği kimi bilgilerle ilgili kelam konusu inşaata gittim. İnşaattan ayrılırken bir minibüsün içinden 13 kişi çıkıp demir çubuklarla, taşlarla saldırdı. Savcılıktan muhafaza talebinde bulundum. Çocuklarımla, ailemle tehdit ediyorlar" dedi. İşte ayrıntılar:

NOTER HUZURUNDA RÜŞVET

U.G. sahibi olduğu arazi üzerine kat karşılığı 850 dairenin yapıldığı 11'inci Mahalle projesindeki 13 daireyi, İmamoğlu'nun başkanlığı devrinde Beylikdüzü Belediyesi'ne rüşvet olarak verdikleri teziyle Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na cürüm duyurusunda bulunmuştu.

rusveti-ifsa-etti-dayak-yedi-1597466.jpg

Beylikdüzü'nde 850 dairenin yapıldığı arazinin sahibi olan U.G. savcılığa verdiği tabirde "İnşaat 2015 yılında başladı. Şu anda bitmek üzere. Bu inşaatın başlama kademesinde benim mukavele imzaladığım şirket yetkililerini imar proje tasdiki ve inşaatın imalat sürecinde belediye ile anlaşarak 13 daireyi rüşvet olarak verilmesini kararlaştırdıklarını öğrendim. Daireler benim adıma olduğu için benden bu daireleri belediye ismine Adem Soytekin'in sahibi olduğu Asoy İnşaat A.Ş.'ye zaman etmem için şirket yetkilileri benden talepte bulundu. Bende bu daireleri Gaziosmanpaşa 11'inci Noterliği'nde devrettim. Bütün yaşanan olaylar dokümanları ile dilekçede detaylı olarak anlattım. Aktif pişmanlıktan yararlanmak için bu formda adliyenize müracaat etmek istedim" demiş ve şu anda Beylikdüzü Belediye Lideri olan Mehmet Murat Çalık, Asoy İnşaat Sahibi Adem Soytekin ve Gül İnşaat yetkilileri Ali Gül ile Zafer Gül hakkında rüşvet, nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla hata duyurusunda bulunmuştu.

rusveti-ifsa-etti-dayak-yedi.jpg

'CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK'

U.G. "Savcılık şikâyetimden sonra olayın gazetenizde yer almasıyla bana dolaylı yollardan ve kardeşim üzerinden haber gönderip 'Şikayetini geri çek. Gazetede çıkan haberi de tekzip et' tehdidinde bulundular. Haksızlığa uğradım. Beni dolandıranların yanına bunu bırakmam. İstanbul'un göbeğinde beni ve ailemi tehdit ediyorlar. Devletimden bana sahip çıkmasını istiyorum" dedi.

MUHAFAZA TALEP ETTİ

Rüşvetin noter huzurunda protokole bağlanmasıyla ilgili dokümanlarla birlikte savcılığa başvuran U.G. evvelki gün şikâyetçi olduğu Ali Gül ve Zafer Gül'ün yönlendirmesiyle kendisine saldıranlarla ilgili yaptığı hata duyurusunda avukatı aracılığıyla şunları beyan etti: Şüphelilerin yaptığı tehdit ve hakaret içerikli hareketlere müvekkil büyük bir dehşet hissine kapılmış, her an huzursuz bir biçimde yaşamaktadır. Müştekinin ve ailesinin can güvenliği, huzuru ve prestiji zedelenmekte olup, tehdit ve lakaret eden bu şahısların tespit edilerek haklarında kamu davası açılmasını, yakın muhafaza tesis edilmesi ve saldırıyı yapanlar ve yönlendirenlerin tutuklanmasını talep ediyoruz."

Erhan Öztürk/Sabah

858,497Konular
981,910Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt