Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gül Şerbeti

Gül Şerbeti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gül Şerbeti Tarifi İçin Malzemeler

*Bağ gülü (Benim ölçü kabım 4 lt tencere)
*1 buçuk su bardağı şeker
*1 çorba kaşığı limon tuzu
*Kaynar su

Gül Şerbeti Tarifi Yapılışı
Bizim buralarda çokça yapılan bir şerbettir Ama her Gülden olmuyor pembe ince yapraklı kokulu gül olacak,

Similar threads

Yarım Saatte Gül Şerbeti Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *3 litre kaynar su *5 – 6 adet pembe kokulu gül *Bir tutam nar çiçeği (Hibisküs) *1 su bardağı şeker *2 3 parça limon tuzu Yarım Saatte Gül Şerbeti Yapımı Tarifi Yapılışı Kaynar suyumuza malzemelerimizin tamamını ekleyip demlenmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Evde Gül Şerbeti Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *7 8 avuç reçellik kokulu gül *Limon tuzu *Su *Kapaklı kavanoz veya şişe *Şeker Evde Gül Şerbeti Yapımı Tarifi Yapılışı Gülleri güzelce yıkayalım 1 tatlı kaşığı limon tuzu ile hafif ovup kavanozlara koyalım(ölçü olarak kavanozun yarısından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Mis Kokulu Gül Şerbeti Tarifi İçin Malzemeler *34 adet kadar gül *78 adet karanfil *1 adet kök tarçın *23 lt su *Şeker isteğe göre ayarlanır Hazırlanışı Yazın bahçeden topladığım gülleri güzel temizleyip, limon tuzu ile ovalayıp, buzluğa atmıştım Şimdi arada çıkartıp şerbet yapıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Gül Şerbeti Tarifi İçin Malzemeler *10 adet kokulu gül (kadife gül değil) *1 su bardağı şeker *2 parça limon tuzu *4 su bardağı su Gül Şerbeti Tarifi Yapılışı Güller ortalarındaki beyaz kısımlarından ayıklanır ve bol su ile yıkanır*Bir kavanoza gül yaprakları, limon tuzu, şeker ve su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Gül Şerbeti Tarifi İçin Malzemeler *3 yada 4 adet gül *1 su bardağı şeker *1 şeker kaşığı limon tuzu Gül Şerbeti Tarifi Yapılışı Gül yapraklarını *ayırıp beş dakika haşlıyoruz Haşladıktan sonra süzüp, limon tuzu ve şekeri katıp, elimle ovuşturup, eziyoruz ( robottandan geçirebilirsiz )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt