iltasyazilim
FD Üye
Gül Tatlısı Malzemeleri
1 paket margarin
2 kaşık yoğurt
2 kaşık sıvı yağ
1 yumurta
1,5 çay bardağı irmik
250 gr cevizaldıgı kadar un
Şerbeti için:
2 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Gül Tatlısı Yapılışı
Margarin ve diğer malzemeleri karıştırın hamuru elde ettikten sonra, oklava yardımıyla açın hamuru 4?e bölün
Cevizin 14?ünü her bir hamura koyun ve rulo şeklinde sarın, halka halka kesin Böldüğünüz kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin 175° pişirin
Piştikten sonra sıcak şerbet dökün ve soğuk servis yapın
1 paket margarin
2 kaşık yoğurt
2 kaşık sıvı yağ
1 yumurta
1,5 çay bardağı irmik
250 gr cevizaldıgı kadar un
Şerbeti için:
2 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Gül Tatlısı Yapılışı
Margarin ve diğer malzemeleri karıştırın hamuru elde ettikten sonra, oklava yardımıyla açın hamuru 4?e bölün
Cevizin 14?ünü her bir hamura koyun ve rulo şeklinde sarın, halka halka kesin Böldüğünüz kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin 175° pişirin
Piştikten sonra sıcak şerbet dökün ve soğuk servis yapın