iltasyazilim
FD Üye
Gül Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
**1 su bardağı sıvıyağ
**Yarım su bardağı yoğurt
**1 su bardaği irmik
**1 yumurta
**1 paket vanilya
**Un
**1 paket kabartma tozu
Şerbeti için :
**3, 5 su bardağı şeker
**4 su bardağı su
Gül Tatlısı Tarifi Yapılışı İlk olarak şerbeti hazırlıyoruz Soğumaya bırakıyoruz
Yumuşak kıvamda bir hamur yapıyoruz Hamuru 1 cm kalınlığında merdane ile açılıp, çay bardağı ile yuvarlaklar kesiyoruz Her biri diğerinin yarısına gelecek şekilde 4 yuvarlağı üst üste koyuyoruzYuvarlıyoruz Ve bıçakla ortadan kesiyoruz 180 derecede pişiriyoruz Güllerimiz sıcakken şerbetini döküp Şerbeti çekmesini bekliyoruz ve üstüne hindistan cevizi serpiyoruz Afiyet olsun
**1 su bardağı sıvıyağ
**Yarım su bardağı yoğurt
**1 su bardaği irmik
**1 yumurta
**1 paket vanilya
**Un
**1 paket kabartma tozu
Şerbeti için :
**3, 5 su bardağı şeker
**4 su bardağı su
Gül Tatlısı Tarifi Yapılışı İlk olarak şerbeti hazırlıyoruz Soğumaya bırakıyoruz
Yumuşak kıvamda bir hamur yapıyoruz Hamuru 1 cm kalınlığında merdane ile açılıp, çay bardağı ile yuvarlaklar kesiyoruz Her biri diğerinin yarısına gelecek şekilde 4 yuvarlağı üst üste koyuyoruzYuvarlıyoruz Ve bıçakla ortadan kesiyoruz 180 derecede pişiriyoruz Güllerimiz sıcakken şerbetini döküp Şerbeti çekmesini bekliyoruz ve üstüne hindistan cevizi serpiyoruz Afiyet olsun