Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gulben Ergen - Bay Doğru sozleri

Gulben Ergen - Bay Doğru sozleri
0
251

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gulben Ergen Bay Doğru
Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen cok zor,
Bir daha sevmek istemiyorsun
Hele senle aşk değil bu cok kurallı bir okul,
Sevmedikce kaytarıyorsun

Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış
Sanki herşey sana kalmış, dunya istediğin kadarmış
Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış
Yalnız tahtında otur dur o zaman

Şimdi beni onlardan ayır o zaman

Bir ara kendine gelince yalanı durdur,
Aklındakinden kacıyorsun
Sevdiğini soylemekte cok guzel huydur,
Gecikince kayboluyorsun

Yalnız tahtında otur dur o zaman

Şimdi beni onlardan ayır o zaman

Similar threads

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen cok zor Bir daha sevmek istemiyorsun Hele senle aşk değil bu cok kurallı bir okul Sevmedikce kaytarıyorsun Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dunya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak 2019 Gulben Ergen Yarı cıplak sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak şarkı sozleri Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu Aşkın huzur meleğisin sen Ruzgar seni hic uyutur mu Sıradan bir ayrılığı sectim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Gulben Ergen Yarı cıplak Gulben Ergen yarı cıplak şarkısı sozu Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu? Aşkın huzur meleğisin sen, Ruzgar seni hic uyutur mu? Sıradan bir ayrılığı sectim Gerekende oydu gozum ıslak Ben kalpten ayrılanı gectim Kalbim elinde yarı cıplak! Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Yarı cıplak sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak soz Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozleri Kalbim elinde yarı cıplak şarkı sozu Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu? Aşkın huzur meleğisin sen, Ruzgar seni hic uyutur mu? Sıradan bir ayrılığı sectim Gerekende oydu gozum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,496Konular
981,700Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt