Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülben Ergen boşanıyor mu?

Gülben Ergen boşanıyor mu?
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gülben Ergen boşanıyor mu? gülben ergen boşanıyormu, boşandımı, taşınacakmı gibi merak ettiğiniz tüm soruların cevabı burda arkadaşlar 1548659554 1548659554 gulbenergenbosaniyormu5c4eab669985cgulbenergenbosaniyormu5c4eab669985c gulbenergenbosaniyormu5c4eab669985c Şarkıcı Gülben Ergen, son dönemlerde boşanacak, evini ayıracakgibi haberlerle magazin dünyasında ağızdan ağıza konuşulan isimlerden biri Sizlere Gülben'in bu konuda ancak açıklamasını sunuyoruz Melek'ler Mekân içinde birlikte oturduğu iki bayan arkadaşıyla koyu bir sohbete daldığı görülen şarkıcının, bir ara arkadaşına kahve falı baktırdığı da gözlerden kaçmadı Eşi Mustafa Erdoğan’a boşanma davası açmaya kesin karar verdiği ve 3 çocuğuyla Bahçeköy’deki evinden İstinye’ye taşınacağı haberleri gündeme gelen Ergen, “Ben hâlâ benzer evimdeyim Taşınmadım daha O Kadar bir şey sözkonusu yok diye konuştu Geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy ile yaşadığı repertuvar polemiğiyle ilgili olarak da yanlış bir anlaşılma olduğunu söyleyen Ergen, “Şu Anda stüdyoya gidiyorum Kendisiyle demin konuşamadık Eğer görürsem konuşacağım diyerek Ersoy’a zeytin dalı uzattı  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt