Gülben Ergen çocuklarımın yüzüne rahat bakıyorum dedi gülben ergen sigarayı nasıl bıraktı gülbe ergen sigarayı vazgeçme gülben ergen haberleri burada arkadaşlar Ekranların merakla peşine düşüp takip edilen Doktorum programına telefonla bağlanan Gülben Ergen sigarayı bırakma konusunda fazla sağduyu bir davetde bulundu Melek'lerim 20 yıldır sigara bağımlısı olan Gülben Ergen sigarayı nasıl bıraktı açıkladı Bizde sigarayı bırakma konusunda hepimizin duyarlı olmasını diliyor ve o haberi sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1548644376 1548644376 gulbenergencocuklariminyuzunerahatbakiyorumdedi5c4e701d85a22gulbenergencocuklariminyuzunerahatbakiyorumdedi5c4e701d85a22 gulbenergencocuklariminyuzunerahatbakiyorumdedi5c4e701d85a22 ZAHİDE Yetiş ve Op Dr Aytuğ Kolankaya’nın sunduğu, Kanal D’de yayınlanan “Doktorum programına telefonla bağlanan Gülben Ergen, sigarayı nasıl bıraktığını anlattı “20 yılımı sigara içerek geçirdim diyen sanatkâr, bu bağımlılığından 1,5 yıl önce Emre Üstünuçar’dan aldığı terapi yardımıyla kurtulduğunu söyledi Sigarayı bırakabildiği için üç çocuğunun yüzüne daha dar bakabildiğini ifade eden Ergen, “Kanser çubuğundan kurtuldum Hemen ‘O illeti nasıl içmişim’ diyorum, artık kokusuna bile dayanıklılık edemiyorum dedi ve bütün tiryakileri sigarayı bırakmaya eğlence etti