Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gülben Ergen - Giden Günlerim Oldu (ft.Oğuzhan Koç)

Gülben Ergen - Giden Günlerim Oldu (ft.Oğuzhan Koç)
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gülben Ergen Giden Günlerim Oldu (ftOğuzhan Koç) Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Bütün güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım katiyen Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz tekrar kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem oysa ben Tutmaz ellerim seni görmeden Vakit geçiyor bekliyorum bak Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Bütün güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yanlızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz tekrar kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ama ben Tutmaz ellerim seni görmeden Vakit geçiyor bekliyorum bak Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yeniden kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem oysa ben Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak Beni alsalar ipe koysalar Hala titriyorum bak Sıra gelmeden gidemem ama ben Hala bekliyorum bak  

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt