Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülben Ergen... İKİZLERE MEKTUP YAZDI!

Gülben Ergen... İKİZLERE MEKTUP YAZDI!
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gülben Ergen İKİZLERE MEKTUP YAZDI! gülben ergen ikizleri gülben ergenin ikizleri gulben ergen ergenin kaç aylık kaç yaşında Bi taşla iki kuş vurdu gülben ergen çocukları birken üç oluverdigulbenergenikizleremektupyazdi5c4e7176765fbalt :D Big Grin :D 1548644721 1548644721 gulbenergenikizleremektupyazdi5c4e7176a3266gulbenergenikizleremektupyazdi5c4e7176a3266 gulbenergenikizleremektupyazdi5c4e7176a3266 Gülben Ergen, 22 Haziran'da yedi aylık hamileyken dünyaya getirdiği ikizleri Güney ve Ares için yazdığı mektubu, resmi internet sitesinden hayranlarıyla paylaştı Şarkıcı, erken doğdukları için bir zaman kuvözde tutulan, sağlıklarına kavuştuktan sonradan da taburcu edilen erkek bebekleri için yazdığı Kahramanlarbaşlıklı mektupta şu satırlara yer verdi: Üzerime düşüyor tekrar sabahtan ezanı sesleri Tekrar her yer Maviye boyandı ve Yeniden mucizeler Hayatın bana sunduğu bütün güzelliklerin zirvesindeyim bundan böyle Allah'a pek yakın hissediyorum ama kendimi, bu tarifsiz gücüm, sonsuz sabrım bundan olsa gerek Sıra sıra kelimeleri, böylece şirin azıcık da ukala ifademle, emrindeki yanlamasına dizmesini iyi bilen ben, kalakaldım böylece bir başı dönen, bir gülen, bir ağlayan Aklımı sorguluyorum bazen, Buradasın di mi?diye Çıt değil Değil değil buradadır diyorum İçeriden bir ses, şşşt ben yüreğinim, bana bak sen artık boşver aklı maklı id E içten, cevap bile vermiyor zaten Derin bir nefes alıp kokluyorum zorlu mücadelenin ufak iki kahramanını Evet onlar birer kahraman Erken geldiler Biz yeniden başarırız dediler, ben dayanamayıp ellerimi ısırırken onlar gülümsediler ve uyurken bile gülümsediler O günlerde içimden çıkıp kollarıma gelememişlerdi, kollarımdan yataklarına geçememişlerdi, hazırladığım tulumlarını bile giyememişlerdi Ben çok üzgündüm Parmağım ufak ellerinden hiç ayrılmadı Ben konuştum ve kahramanlar dinlediler Beni tekrar annelikle taçlandırdılar Atlas'a Abimadalyası taktılar Bu iki kahraman bizi iri bir aile yaptılar Derhal uyuyorlar odalarında, biz parmak uçlarımızda yürüyoruz Her Zaman yavaş konuşuyoruz sözde Gülben  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt