Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülben Ergen Seren Serengil köpek polemiği

Gülben Ergen Seren Serengil köpek polemiği
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gülben Ergen Seren Serengil köpek polemiği gülben ergen seren serengil kavgası seren serengil gülben ergen köpek polemiği haberleri burada arkadaşlar Şov dünyasının iki meşhur ismi Gülben Ergen ve Seren Serengil, senelerdir dargın ve küslerdir Geçtiğimiz günlerde, uçakta Sibel Can'ı görüpte görmezlikten gelen Gülben Ergen, Seren Serengil'in tepkisini aldı fakat, sözde tepki tahsis etmek için tetikte bekliyormuş Seren Serengil (bu benim şahsi görüşüm) Gülben Ergen Seren Serengil köpek polemiği ile yeniden gündeme geldi ve Seren Serengil Gülben Ergen kavgası tekrar alevlendi Melek'lerim İşte size konunun detaylarını anlatan haber; 1548647515 1548647515 gulbenergenserenserengilkopekpolemigi5c4e7c5fb9045gulbenergenserenserengilkopekpolemigi5c4e7c5fb9045 gulbenergenserenserengilkopekpolemigi5c4e7c5fb9045 Senelerdir dargın olan Gülben Ergen ve Seren Serengil, Twitter’da kötü kapıştı Ergen, kendisini eleştiren Serengil için “Aynı köpek yıllardır uluyorsa, ulur ulur susar mesajını yazdı, Serengil’in yanıtı “Eksik mı çantasını taşıdın sen o köpeğin oldu GÜLBEN Ergen ile Seren Serengil aralarında senelerdir sürekli gerginlik yeniden alevlendi İkili, Twitter’da fena kapıştı Tartışmanın fitilini, Kurban Bayramı’nda aynı uçakta uçtuğu Sibel Can’ı görmezlikten gelen Gülben Ergen’in “Ben 1 numaradaydım, arkamdakileri görmedim sözleri ateşledi Seren Serengil, Twitter’ına “Acaba sen Sibel Can’ın hizmetçisi olabilir misin? Birinci sırada o koca totonla otursan ne olur, sınıfın 5 Benim rahmetli köpeğim Tiny meğer ne büyük adammış! 12 yıldır önde oturuyordu bir kere bile ‘En büyüğüm’ demedi Ne acı Reyting listelerinde, sahnelerde 100 numaraya düşüp uçaktaki birinci sırada oturmakla övünecek dek düşmek varmış yazdı ULUR ULUR SUSAR Gülben Ergen, Seren Serengil’e yine aynı platform üzerinden cevap verdi Ergen Twitter sayfasına şunları yazdı: “Huzuru, hüzne tercih ederim Benim hüznüm başkasına misafir etme oluyorsa, ona yaradandan takviye dilerim Benzer köpek yıllardır aralıksız uluyorsa, duymuyor artık bu kulak! Bir diyen olursa ‘Bu ulumaya başladı’ diye, gülümsüyor insan Ulur, ulur susar o GELDİĞİN YER BELIRLI Serengil’in yanıtı ise şöyle oldu: “Köpekmişim! Yaz sen oralara daha Üsluba bak! Geldiğin yer belli işte Sacit Aslan’a, Canan Yaka’ya, plak şirketlerine götürdüğüm zavallı kız Allah’a şükür, fayda karşılığı teknelere gitmedim, evliyken eski sevgilimle buluşmadım Az mı çantasını taşıdın, az mı elbisesini giydin, eksik mı sevgilisine otele gittin o köpeğin sen? Haklısın, bende köpeklik  

858,497Konular
982,114Mesajlar
30,073Kullanıcılar
Üst Alt