Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulben Ergen tesaduf şarkı sozu

Gulben Ergen tesaduf şarkı sozu
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
gulben ergen tesaduf
gulben ergen tesaduf şarkı sozu
sen yalnız ben yalnız şarkı sozu
tesaduf şarkı sozu

imagesgulbenergentesadufsarkisozu5ada6fd387847

Her merhaba yerini mutlaka
Elvedaya bırakıyor
Tabi bu konuları sıkca yaşayınca
Kalp acıya alışıyor
Aslında gozlerime bakabilsen
Her şeyi anlatıyor
Yeteri kadar denemedik mi zaten
Uzatmayalım yurumuyor
Acılsın aramız kopsun tum bağlarımız
Silinsin artık hafızalardan adımız
Bi tesaduftu tanışmamız
Aynı sebepten ayrılmamız
İnan imkansız buluşmamız
Sen yalnız ben yalnız
Bi tesaduftu tanışmamız
Aynı sebepten ayrılmamız
İnan imkansız buluşmamız
Sen yalnız ben yalnız
Her merhaba yerini mutlaka
Elvedaya bırakıyor
Tabi bu konuları sıkca yaşayınca
Kalp acıya alışıyor
Aslında gozlerime bakabilsen
Her şeyi anlatıyor
Yeteri kadar denemedik mi zaten
Uzatmayalım yurumuyor
Acılsın aramız kopsun tum bağlarımız
Silinsin artık hafızalardan adımız
Bi tesaduftu tanışmamız
Aynı sebepten ayrılmamız
İnan imkansız buluşmamız
Sen yalnız ben yalnız
Bi tesaduftu tanışmamız
Aynı sebepten ayrılmamız
İnan imkansız buluşmamız
Sen yalnız ben yalnız
Bi tesaduftu tanışmamız
Aynı sebepten ayrılmamız
İnan imkansız buluşmamız
Sen yalnız ben yalnız

Similar threads

gulben ergen tesaduf 2019 gulben ergen tesaduf şarkı sozleri gulben ergen tesaduf sozler Her merhaba yerini mutlaka Elvedaya bırakıyor Tabi bu konuları sıkca yaşayınca Kalp acıya alışıyor Aslında gozlerime bakabilsen Her şeyi anlatıyor Yeteri kadar denemedik mi zaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Gülben Ergen Rastlantı şarkı sözü Gülben Ergen Tesadüf şarkısı sözü Rastlantı şarkısı sözleri Gülben Ergen Her merhaba yerini mutlaka elvedaya bırakıyor Tabii bu konuları sıkça yaşayınca kalp acıya alışıyor Gerçekte gözlerime bakabilsen her şeyi anlatıyor Yeteri dek denemedik mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Gulben Ergen Tesaduf sozleri Gulben Ergen 2019 Tesaduf şarkısı sozu ne yapabilirim bende insanım gozlerim aşktan kapalı uyumuyorum acılar cekiyorum o hatayı yaptım yapalı yazık bunca yıla yazık hayallerime istemem sende kalsın bana birşey odeme hayat birgun guler yuzume gideni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
gulben ergen mustafa sandal şıkır şıkır Sozleri gulben ergen mustafa şıkır şıkır şarkısı sozu gulben ergen mustafa sandal şıkır şıkır şarkı sozu Neredeyiz şimdi bak Ne kadar uzak tahmin bile etme bırak Sadece cevirme gozlerini Bir tebessum bile yetecek inan Kalplerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Mustafa Sandal Gulben Ergen Şıkır Şıkır sozleri Gulben Ergen ve Mustafa Sandal dueti Şıkır Şıkır Gulben Ergen 2019 Şıkır şıkır sozu Nerdeyiz Şimdi Bak ! Ne kadar uzak ? Tahmin bile etme bırak ! Sadece cevirme gozlerini ! Bir tebessum bile yetecek inan Kalplerimiz surukleniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt