Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulben Ergen Vıdı vıdı şarkı sozleri

Gulben Ergen Vıdı vıdı şarkı sozleri
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gulben ergen vıdı vıdı şarkı sozleri
Gulben ergen vıdı vıdı Sozleri
Gulben ergen vıdı vıdı Şarkı Sozu

Gulben ergen vıdı vıdıŞarkı sozleri
Kara kediler dolanıyor
Aşkımızın meren altlarında
Sonradan soylemedi deme diye bak
Anlatıyorum işte sana

Kara kara bulutlar yağıyor bak
Gok mavisi sevdamıza
Sonradan soylemedi deme diye bak
Anlatıyorum işte sana

Aşkta gururu bir rafa kaldıramıyorsan
Tasını tarağını topla cek git şimdiden
Hatalarından ders almayı bilmiyorsan
Kalbini valizine tık da oyle cek git icimden

Bir gun anlayacaksın zaman gececek ansızın
Şakakları beyazlayacak şarkımızın
Deniz kenarında tenha bir yolda yururken
Vıdı vıdı vıdı vıdı soyleyecek pişmanlıkların

Similar threads

gulben ergen vıdı vıdı gulben ergen vıdı vıdı Sozleri Kara kediler dolanıyor aşkımızın meren altlarında Sonradan soylemedi deme diye bak anlatıyorum işte sana Kara kara bulutlar yağıyor bak gok mavisi sevdamıza Sonradan soylemedi deme diye bak anlatıyorum işte sana Aşkta gururu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Gulben Ergen Vıdı Vıdı sozleri Vıdı Vıdı şarkısının sozleri Gulben Ergen Gulben Ergen Vıdı Vıdı şarkısının sozu gorduğum anda ayaklarımı yerden kestin bu yuzden ben seni aklın beş karış havalarda sevdim gorduğum anda kalbimı yerden kestin bu yuzden ben seni aşkın beş karış havalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Gulben ergen yok acelem 2019 Gulben ergen yok acelem sozleri Gulben ergen yok acelem şarkısı Gulben ergen yok acelem şarkı sozleri Ne yapabilirim ben de insanım Gozlerim aşktan kapalı Uyumuyor acılar cekiyorum O hatayı yaptın yapalı Yazık bunca yıla, yazık hayallerime İstemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
gulben ergen mahsuscuktan şarkı sozu gulben ergen mahsuscuktan sozleri gulben ergen mahsuscuktan şarkı sozleri Gorduğum anda ayaklarımı yerden kestin bu yuzden ben seni aklım beş karış havalarda sevdim gorduğum anda ayaklarımı yerden kestin bu yuzden ben seni aşkım beş karış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt