Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulben Ergen - Yar Amman..

Gulben Ergen - Yar Amman..
0
196

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Arada bir uğrayıpta hal hatır sorsan
Benim en zor anlarımda yanımda olsan
Seviyorum deli gibi anlamazmısın
Soyle bana bir tek aşkla yapamaz mısın

Kimbilir sen neredesin ah bu akşamda
Benim bitmez kara sevdam yine başımda
Biliyorum vazgecmezsin sen bu aşkından
Senin gibi birini sevmek benim şansımdan

Yar amman amman el insaf amman
Bu sevda cok yaman
Benim de sabrım kalmadı artık, geleceksen gel amman
Bu sevda cok yaman

Arada bir uğrayıpta hal hatır sorsan
Benim en zor anlarımda yanımda olsan
Seviyorum deli gibi anlamazmısın
Soyle bana bir tek aşkla yapamaz mısın

Kimbilir sen neredesin ah bu akşamda
Benim bitmez kara sevdam yine başımda
Biliyorum vazgecmezsin sen bu aşkından
Senin gibi birini sevmek benim şansımdan

Bu sevda cok yaman
Bu sevda cok yaman

Similar threads

Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
456
Sımsıkı Yalnızdım bunca yıldır yalnızdım Gormedim ki sımsıcak aşkı Sevgi telaşını Cılgın aşkını Caldın sen buyuk bir parca kalbimden Ağlama sana kızan yok ki tatlım Gercek aşkı buldun sen mutlu ol yeter Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni Al gonlune yine deli gibi yor beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Gul bebeğim Sensiz bu evin hic, hic tadı yok Nefes almamın hic anlamı yok Birgun bile ayrılsak Cok ozluyorum hemde cok Keşke yanımda olsaydın Kollarına beni sarsaydın Seviyorum deyip sarılsaydın Hıckıra hıckıra ağlardım Ol, ol, ol de oleyim Sev, Sev, Sev de seveyim Emret uğruna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Hasret Şiirleri kısa Hasret İle İlgili Şiirler Acı Hasret Ben senin icin damlayan gozyaşlarımda boğulurken sen kahkahalarında kulac atıyordun Ben senin yokluğunun ufkunda kaybolurken sen yeni yeni aşklara yelken acıyordun Hasretim hasretim ben, sana hasret adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt