Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gulben Ergen - Yaramaz..

Gulben Ergen - Yaramaz..
0
192

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Derde duştu yolum
Fazla sıkmaya gelmez
Seninle belli mi sonum
Boyle gider mi bilmem

Sevdim bir kere
Yandım boş yere
Yine de ellere gidemem
Kandın kimlere
Duştun dillere
Ah yine senden vazgecemem

Seni gidi yaramaz
Yaralarım sarmaz
Seni gidi vurdumduymaz
Seni gidi yaramaz
Bir yere varamaz
Kalbim sensiz durmaz

Similar threads

Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
imagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb26d213 Tu tu tu maşallahhhimagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb3758b1gifBir gun senin albumunu de dinleriz inşallah Oğuzhaaanimagesoguzhankocgulbenergenduetigidengunlerimoldu5adaecb3758b1gif Ergen’e yeni albumu icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt