Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulben Ergen - Yasa..

Gulben Ergen - Yasa..
0
220

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir zaman şahindim yukseklerdeydim indim
Ne kadar dalgalıydım ruzgarlıydım dindim
Yatıştı ofkem kadir kıymet bildim
Sevdiğimi soylerken samimiydim

Sen beni boşver kendini dinle
Değişir herşey yasa boyle

Arama sorma benİ aman
Yok yere kalbini yorma tamam
İyiyi kotuyu goze almadan
Sakın ha gelme

Farkedersen eğer
Hemen herşeyi bırak gel
Dunya işleri dursun
Ne boş telaşmış meğer
Bana sorarsan
Her hayat bir roman
Gel sende olma gec kalanlardan

Sevdiğimi soylerken samimiydim

Similar threads

Sezen Aksu Yasa şarkısı sozu Sezen Aksu Yasa şarkısının sozleri Bir zaman şahindim yukseklerdeydim indim Ne kadar dalgalıydım ruzgarlıydım dindim Yatıştı ofkem kadir kıymet bildim Sevdiğimi soylerken samimiydim Sen beni boşver kendini dinle Değişir her şey yasa boyle arama sorma beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Sezen Aksu Yasa Şarkı sozleri Sezen Aksu Yasa şarkısı sozu Bir zaman şahindim yukseklerdeydim indim Ne kadar dalgalıydım ruzgarlıydım dindim Yatıştı ofkem kadir kıymet bildim Sevdiğimi soylerken samimiydim Sen beni boşver kendini dinle Değişir her şey yasa boyle arama sorma beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Sezen Aksu 'dan Yasa Şarkısının Sözleri Sezen Aksu Yasa şarkısı sözü Sezen Aksu Yasa şarkısının sözleri Türk pop müziğin tartışmasız en başarılı müzisyenlerinden biri sizlerin de bildiği gibi Sezen Aksu meleklersezenaksudanyasasarkisininsozleri5c57a8045f34dalt Bu yazımızda da sayısız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt