teknolojiuzmani
FD Üye

Son devirde kendi ismini taşıyan markasıyla; sabun, fırça ve tonik ile kozmetik bölümüne giren ve eser reklamlarında annesi Gülser hanımı oynatan Gülben Ergen, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Seyhan Erdağ'ın 'Süper Pazar' programına konuk oldu. İşte Ergen'in sürpriz açıklamaları...
'Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz,' açıklamalarının yanı sıra Seren Serengil'le olan polemik haberleriyle gündemden düşmeyen Gülben Ergen, Seyhan Erdağ'ın sunduğu Muhteşem Pazar programına konuk oldu.
Gülben Ergen Kendi İsmiyle Kozmetik Markası Kurdu
Son devirde kendi ismini taşıyan sabun, fırça ve tonik ile kozmetik kesimine giren ve eser reklamlarında annesi Gülser hanımı oynatan Ergen, annesinin reklamlardan para almadığını kendisine çeşitli eserler armağan ettiklerini açıkladı.
Gülben Ergen'in Yılmaz Erdoğan'ın ağabeyi Mustafa Erdoğan'la olan evliliğinde 3 erkek çocuğu var. Fakat Ergen, 49 yaşında olmasına karşın gençliğini ve hoşluğunu koruyor.
"Estetik Vaktim Geldiği Vakit Ben de Yaptıracağım"
Estetik konusunda büyük konuşmak istemediği söyleyen Gülben Ergen, 'Benim mesleğim hoş olmayı gerektiriyor. Estetik vaktim geldiği vakit ben de yaptıracağım,' dedi.
Bu açıklamalar sonrasında sevenlerinin aklına, Gülben Ergen'de mi estetikli hoşlar kervanına katılacak, sorusu geldi.