gülben ergen'i tüketen kolye Gerginliğin nedeni ortaya çıktı Şehrazat, Gülben Ergen'le köprüleri attı Hatta onu mahkemeye vermeye hazırlanıyor Bakın kavganın nedeni ne? id Kayahan ile Nilüfer aralarında yaşanan şarkı krizinin bir yarı, Şehrazat ve Gülben Ergen arasında baş gösterdi Şehrazat da tıpatıp Kayahan’ın Nilüfer’e yaptığı gibi telif haklarını alamadığı gerekçesiyle Ergen’i mahkemeye vermeye hazırlandığını açıkladı Kavganın nedeni Gülben Ergen'in Şehrazat'a doğum gününde boynundaki kolyeyi yeni gibi vermesi KAVGANIN PERDE ARKASI Ergen yorum yapmazken Şehrazat Gülşen Yüksel'e sessizliğini bozdu Şehrazat şunları söyledi: Onunla 25 yıldır hiç görüşmüyorum Ben size doğum gününüzde boynumdaki kolyeyi yeni gibi versem bu hoşunuza gider mi? Bu koşul ağırınıza gitmez mi? Kolye meselesi dendiği vakit meslek materyale dayanıyor gibi görünüyor Halbuki o materyalin altındaki düşüncedir beni rahatsız eden KAŞIKÇI ELMASI TAKSA MANÂLI DEĞIL ARTIK Ben bu stil şeylere değer verseydim bana aldığı yüzüğü geri göndermezdim zaten Onun bana taktığı yüzüğü ben genç kızken takıyordum Ben onlardan fazla taktım Bana Kaşıkçı Elması’nı da taksa manâli yok Bir insan yaptığı hediyeyi basına intikal ettirdiyse o hediye benim için zaten çöptür Yüzüğü denize fırlatacağıma kendisine yolladım, kötü mı ettim? TELİF OLARAK 1500 YTL ÖDEDİ Mİ? Bunun çok cüzzi miktarıyla başladı bu rakam oldu 4 yıl evvel bunun yarısından daha az alıyordum Zaten bu ödeme 2 seneye yakın yapıldı Ondan sonra araya doğumu girdi Ardından kesildi 2004’ün sonunda bana ödemeye başlamıştı 2 seneye yakın 1500 YTL alıyorum Kiracıyım Namusla bu değin oluyor Ama yarın bir şarkım 7 kıtaya vurursa milyarder olacağım ŞARKICI OLMAYAN BİRİNİ ŞARKICI YAPTIM Ona 12 sene emek verdim 99’da albümü çıktı Bunun 3 sene evvel laboratuvar çalışması vardı Kolay değil Şarkıcı olmayan birini şarkıcı yapmaya çalışıyorsunuz YENIDEN ÇALIŞMAM Ben bitmişi bir daha başlatmam