Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülben ergen'in lohusa diyeti!

Gülben ergen'in lohusa diyeti!
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gülben ergen'in lohusa diyeti! gülben ergenin evi lohusa kıyafetleri lohusa kıyafeti ultralyse nerede yapılır radyofrekans ile zayıflayanlar Ne çabuk veriyorlar şu kilolarını ben hiç anlamıyorum biz uğraşıyoruz onlar gibi kilolar veremiyoruz neden acabagulbenergeninlohusadiyeti5c4e761ccd5e5alt :D Big Grin :D 1548645911 1548645911 gulbenergeninlohusadiyeti5c4e761cf2a05gulbenergeninlohusadiyeti5c4e761cf2a05 gulbenergeninlohusadiyeti5c4e761cf2a05 HAZİRAN AYINDA ERKEN DOĞUMLA İKİZLERİNİ DÜNYAYA GETİREN GÜLBEN ERGEN, ÜÇ AYDA 10 CM İNCELMEYİ BAŞARDI DOKTORU MUSTAFA KARATAŞ, ERGEN'İN NASIL İNCELDİĞİNİ ANLATTI Üç ay önce ikiz bebeklerini dünyaya getiren ünlü ressam Gülben Ergen, yedi aylık hamileyken erken doğum yaptı İkiz bebekleri Ares ve Güney bütün 40 gün hastanede kaldı Ergen, ancak 40 gün sonra lohusalık diyetine başlayabildi Doktoru Mustafa Karataş, Ergen'in doğumdan sonra 10 santim incelmesini sağlayan lohusalık diyetini ve vücudu derlemek için uyguladıkları yöntemleri anlattı Gülben Ergen'i ilk doğumundan daha sonra da siz mi forma sokmuştunuz? Gülben Hanım'la birincil doğum ve ikinci çoğul gebelik sonrası bazı süreçleri birlikte atlattık Doğal olarak ortaya çıkan bir takım deformasyonları tamir etmek için mücadele sarf ettik Gülben Bayan, hamileliği boyuncu kontrollü kilo almasını, Diyetisyen Doktor Gonca Hoş ile yaptığımız dinç konsültasyonlarla başardı Peki Gülben Bayan için yeni yöntemler uyguladınız mı? Birincil doğumunu takiben kat ettiğimiz yolu şimdi tekrarlıyoruz Tedavisindeki tek fark; işleri birazcık daha kolaylaştıran, 'Ultralyse' denilen zayıflamadaki yeni bir trend Lakin kolaylaştırıcı faktörler olduğu kadar, zorlaştırıcı etkenler de var En büyük etken ise ikiz doğum yapması Fakat gerçi Gülben Bayan, beklediğimin üzerinde bir iyileşme gösteriyor HAMİLEYKEN YOGA YAPTI Bu programlar Gülben Bayan'ın bebeklerini emzirmesini engelledi mi? Emzirme döneminin sağlıklı ilerlemesi için süt kalitesi ve miktarını bozacak hiçbir tedavi uygulamıyoruz Netice itibariyle Gülben Hanım için aslolan bebeklerin sağlığı ve gelişimiydi, oysa koruyucu hekim olarak ben de bunun aksi yönde bir protokol izlemem Estetik her zaman sağlığın arkadaki penceresidir Sizce Gülben Ergen nasıl bir hasta? id İkiz bebekler dünyaya getirmesine karşın vücudunun hızla düzelmesinin nedeni, seanslara ve söylenenlere harfiyen uymasıdır Atlanmaması gereken bir gerçek de, kalıtımsal olarak aldığı iyi bir cilt mirasıdır Bu etmen de işleri kolaylaştırıyor bu vesileyle hamilelik dönemi ve sonrası her şeyin daha iyi ve süratli ilerlemesi için doktoruyla da kesintisiz konsültasyon halindeydik Ayrıca Gülben Bayan'ın ısrarla vazgeçmediği ve benim de desteklediğim ruh ve karoser iyileştirici yoganın da kendisine büyük katkısı olduğunu düşünüyorum TATLI DA DAHİL HER ŞEYİ YEDİ Gülben Bayan, diyetinde tekrar tekrar doğal ve organik gıdalar tüketti Yağ kısıtlaması ve özellikle kırmızı etten ve salamura gıdalardan uzakta durması, benim yürüttüğüm tedavinin netice vermesi açısından şarttı Sebze ve meyveyi, nebati çayları ahenkli ve eşit olarak bölmeye çalıştık Tek müşteri bitkisel desteklere yönelmedi Tatlı istediği zamanlarda kahverengi şeker ve yağsız sütle yapılmış sütlaç ya da muhallebi yedi Ama porsiyonlarını küçülttü Ara öğünlerde tatlı yediği süre, belli başlı yemekte değişiklik yaptık Meyve olarak çok şeker içeren muz ve incir hariç, tüm meyveleri yedi Bütün gıdaları aldı, herhangi bir yasaklanmış koymadık Sadece saatlerine fazla uyarı etti Kahvaltı; sabahtan, öğlen yemeği; öğlen saatlerini geçmeyecek şekilde ayarlandı Ara öğünlerde ara sıra tatlı ile meyve yer değiştirdi 38 KAROSER OLMASINA BÜTÜN ÜÇ KİLO KALDI Gülben Ergen'in zayıflamasına asistan teknolojiler şöyle: ULTRALYSE: Bir seansta ikibeş santim incelme sağlıyor Düşük frekans ses dalgaları ile yağ hücresi küçültülüyor ve böylece istenilen bölgede daha bakımlı incelme sağlanıyor Bu sistemle yağların vücuttan uzaklaştırılabilmesi için hastanın özel yağsız diyeti de uygulaması gerekir Gülben Hanım Ultralyse ile 10 santim incelme sağladı 38 vücut olmasına bütün üç kilo kaldı Üç kiloyu da verdikten sonradan fazla daha güzel bir siluetle karışılaşacağımıza eminim SCAN BODY İNDEKS: İyileşmenin ve yağ kaybının aralıksız ölçülmesi, değerlendirilmesi zorunludur ve kayıt aşağıda tutulmalıdır Ergen'in istikrarı işimizi çok kolaylaştırdı RADYOFREKANS: Cildin sıkılaşması ve diri görünmesi, minimum yağ doku kaybı dek önemlidir Radyofrekans sıkılaşma konusunda en büyük yardımcımız oldu RADYOFREKANS HAYATIMI KURTARDI Gülben Ergen doğumdan sonra yaşadıklarını anlattı: Mustafa Karataş'a çok güvenirim, çünkü değerlerime saygı duyar ve onlara öncelik tanır Beslenmemle ilgilenir, tavsiyelerde bulunur, beslenme tarzımı ve cisim şeklimi iyi bilir Ilk hamileliğimden sonra, fazla kilolarımdan ve estetik olarak güzel durmayan çıkıntılarımdan çok rahatsızdım Emzirme dönemi devam ederken katı rejim ve yağ yakan egzersizleri yapamadığım için yardıma ihtiyacım vardı ve Mustafa Bey'e geldim Radyofrekans benim hayatımı kurtardı Sonuca kimseler inanamadı Bol su içtim, yürüdüm ve natürel ama yoga egzersizlerimi hiç bırakmadım İkizleri dünyaya getirdikten sonra hemen kilo veremedim lakin geçen ay televizyon programına başlayınca Mustafa Bey'in kapısını çaldım Radyofrekansa ek olarak bana Ultralyse cihazını önerdi Yine emzirebilecektim, çünkü sütün kalitesini etkileyecek bir tehlike yoktu Bu yöntemde en büyük yasağım, yağ tüketmekti​  

858,505Konular
982,786Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt