Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulben Ergen'in zayıflama formulu

Gulben Ergen'in zayıflama formulu
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gulben Ergen nasıl zayıfladı

imagesgulbenergeninzayiflamaformulu5ad531a527084

Gulben Ergen ikizleri Ares ve Guneyin doğumundan sonra 18 kilo verdi İdeal kilosuna kavuşan Gulben Ergen diyet sırlarını anlattı:

• Guniuk diyetinizde nelere dikkat ediyorsunuz?

Ara oğunleri atlamamaya calışıyorum Ayrıca porsiyonlarımı kucultuyorum Beyaz un, şeker ve ekmek gibi tehlikeli ucluden uzak duruyorum Bu arada mutlaka yuruyuş yapıyorum

• Diyetinizin olmazsa olmazı nedir?

Salata benim oğunlerimde joker muamelesi gorur Et mi var ana oğunde yanına mutlaka salata Sebze mi yiyorum yanında mutlaka salata Kahvaltıda bile domates, salatalık ve yeşillik olmasını isterim

• Ekmek, pilav, makarna sevmez misiniz? Bayılırım Ama olculu tuketirim 1 dilim ekmeğin alternatifler yaratırım 1 dilim
ekmeğin alternatifleri şunlar: 1 kase corba, minik bir kase pilav, 1 haşlanmış patates, 4 grissini Mesela pilav yediğimde ekmek tuketmiyorum Corba cok doyurucu ve besleyici bir secenek 1 kaşık yağ ile harika lezzetler elde edebilirsiniz Brokoli corbası mesela Lahana corbası mesela Yayla corbası Yanına ıspanak, semizotu gibi bir sebze yemeği veya ızgara
et ile dengeli bir oğun oluşturmak mumkun Mucver kızartılmadan fırında yapılırsa muthiş bir yemektir bence Aynı şekilde mantar da oyle

• Diyetinizde yasak var mı?

Tek yasağım tatlı Ama dondurma haric Zaman zaman motivasyon icin oduller gerekebiliyor Dondurma da benim icin onlardan biri Evde genellikle sutlu tatlılar yaparım ama asla şeker kullanmam Bizim evde tatlılar balla veya pekmezle yapılır

• Meyveyle aranız nasıl?

Kendimi frenlemekte en zorlandığım iki şey var: Meyve ve tuz Bol meyve yerim Bol meyve de bol şeker demek Cok zararlı olmasına rağmen tuzlu yemek severim Hatta turşu vazgecilmezimdir Bu iki yaramazlığım dışında bir de dondurma duşkunluğum var

• Gunde ne kadar su icersiniz?

Kesinlikle gunde en az 25 litre su iciyorum Sabahları ve akşam yatmadan once kucuk yarım litrelik ılık suyumu bitirmeye calışırım Gune başlarken ılık suyumun icine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katarım Elma sirkesiyle amacım zayıflamak değil, ic organlarımın temizlemesini sağlamak Zaten bence hicbir şey tek başına zayıflatmaz, her şey bir butun Su da zayıflatmaz Yediklerinize dikkat etmiyorsanız aksine şişirir bile!

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt