Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gülden karaböcek-ben olmalıydım

gülden karaböcek-ben olmalıydım
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
gülden karaböcekben olmalıydım gülden karaböcek ben olmalıydım gylten karabocek gülden karaböcek sen olmalıydın BEN OLMALIYDIM o sevgi en ilk önce benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım o sevgi en öncelikle benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım ellerin ellerinde bulusmalıydı gozlerim gozlerinde konusmalıydı kalbim kalbimde ağlaşmalıydı boynuna sarılan ben olmalıydım ben olmalıydıım ben olmalıydıım sevilen özlenen ben olmalıydım seni bir başkası sevmemeliydi kalbininsahibi ben olmalıydım ben olmalıydıım ben olmalıydıım sevilen özlenen ben olmalıydım seni bir başkası sarmamalıydı kalbininsahibi ben olmalıydım ellerin ellerinde bulusmalıydı gozlerim gozlerinde konusmalıydı kalbim tek kalbimde ağlaşmalıydı boynuna sarılan ben olmalıydım ben olmalıydıım ben olmalıydıım boynuna sarılan ben olmalıydım x3 gülden karaböcek​  

Similar threads

İstemeseydi sevmezdi bu yurek seni, kabullenmeseydi yanmazdı kalbim deli gibi, gormeseydi gozlerim ağlamazdı deli deli, şimdi bıraktın sende gittin hayatımdan yalanlar gibi… Yureğimde acısı tarif edilemeyen bir yanık var, icinde kul olmuş sahte sevdan var, şimdi zindan olur geceler bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Sevgili icin soylenebilecek guzel sozler Ağırdır sevmelerim, her yurek taşıyamaz; buyuktur umutlarım, her omuz taşıyamaz; herşey olurda, şu kalbim bir tek sensiz olmaz Her sebebin bendim madem niye sustun niye yıllarca aynı rol aynı perde sevdimde katlandım bunca derde ama cok yanlıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt