Komik sozler gulduren mesajlar arıyorsanız tam yerine geldiniz arkadaşlarEğlenceli komik gulduren bircok soz bulabileceğiniz neşeli bir sayfa hazırladım sizlereAşağıdaki komik sozleri cok beğeneceksiniz ve cok eğleceksinizimagesguldurenkomiksozler5ad91db0d259epng
Adamın biri gokdelenin tepesinden atlıyacakmış altından bir sey gecmis atlamamış Ne gecmis? Vazgecmiş
Kadının biri akşama kadar mutfakta durmuş, hicbir şey duşunmemiş Neden? Cunku tefal herşeyi duşunmuş
Sayın abonemız son donem faturanız 19500000TLdır Odemelerinizi son iki iş gunu icinde yapmanız rica olunur Odemenizi yaptıysanız bu uyarıyı lutfen dikkate almayınız Teşekkurler
Acun zekatını bana verse de Boğaz’da ev sahibi olsam
Kızlar gizemli erkeklerden hoşlanıyo diye mahallede kar maskesiyle geziyorum
Babamın karşı komşusu hakkındaki yorumu: “Bu adam da cok kılıbık Ben ne zaman balkonu yıkasam, o da camaşır asıyor!
Bir adam yatmış, karısı da tekne
Cingeneler Amerika'yı nasıl okur? ABE DE
Sutten ağzı yanan, sutun soğumasını bekler Olayı buyutmeye gerek yok, yoğurtla da hicbir alakası yok
Adamın biri gokdelenin tepesinden atlıyacakmış altından bir sey gecmis atlamamış Ne gecmis? Vazgecmiş
Kadının biri akşama kadar mutfakta durmuş, hicbir şey duşunmemiş Neden? Cunku tefal herşeyi duşunmuş
Sayın abonemız son donem faturanız 19500000TLdır Odemelerinizi son iki iş gunu icinde yapmanız rica olunur Odemenizi yaptıysanız bu uyarıyı lutfen dikkate almayınız Teşekkurler
Acun zekatını bana verse de Boğaz’da ev sahibi olsam
Kızlar gizemli erkeklerden hoşlanıyo diye mahallede kar maskesiyle geziyorum
Babamın karşı komşusu hakkındaki yorumu: “Bu adam da cok kılıbık Ben ne zaman balkonu yıkasam, o da camaşır asıyor!
Bir adam yatmış, karısı da tekne
Cingeneler Amerika'yı nasıl okur? ABE DE
Sutten ağzı yanan, sutun soğumasını bekler Olayı buyutmeye gerek yok, yoğurtla da hicbir alakası yok