GÜLE GÜLE Git ''Ey Yar'' GÜLE GÜLE Git ''Ey Yar'' 1549081776 1549081776 gulegulegiteyyar5c551cb5b484dgulegulegiteyyar5c551cb5b484d http:img162imageshackusimg1629909928886everhurtspic4ffuxmk2gif " Umudun tükendiği hayallerin yanıp kül olduğu yerdeyim Yalnız sensiz biçare Herşey boş herşey yararsız Bir ben kalmışım burda Sense gidiyorsun uzakta diyarlara ALLAH’A ISMARLADIK Git ''Ey Yar'' Gözün arkada kalmasın ben seni sensizde yaşarım Arkasında bakarken akıyorsa gözümden yaşlar Aldırma! Bölünmüşse kalbim binbir parçaya Aldırma! Git(me) diyorsa dudaklarım sana sakın Aldırma! ALLAH’A ISMARLADIK Git ''Ey Yar'' Sözüm vardı sana seni yalnız bırakmayacaktım Ben sözümü tuttum ''yar'' kalan ben dışarı giden sen oldun ALLAH’A ISMARLADIK Git ''Ey Yar'' Karanlıktayım geceler bir sızı olup içimi acıtıyor Yüküm ağır yürek dayanmıyor Matem tutmuşum kimseler bilmiyor Ardına bakmadan gidiyorsun GÜLE GÜLE Git ''Ey Yar'' Gitmeden son kere elimi tutsaydın Dokunsaydım yüzüne Son kere baksaydım gözlerine Olmadı ''yar'' olmadı Bu limandaki vaktin doldu ALLAH’A ISMARLADIK Git ''Ey Yar'' (a)