Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülelim Mi?

Gülelim Mi?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cenaze Arabası Şoförü

Taksiye binen herif şoföre bir şey sormak için hafifçe omuzuna dokunur Şoför bir çığlık atıp, direksiyonun kontrolünü kaybeder, bir otobüse çarpmak üzere iken direksiyonu kırar, kaldırıma çıkıp, bir vitrinin önünde arabayı durdurur ve arkaya dönüp müşteriye:
bir daha bunu yapmayın!diye bağırır
Herif ise sakinlikle bir küçücük dokunmanın onu bu değin korkutup sıçratacağını düşünemediğini söyler
bu arada kendini toparlamış olan şoför, müşteriye dönüp:
Haklısınız, fiilen sizin kabahatiniz değil Bugün benim birincil taksi şoförlüğüm 25 senedir cenaze arabası şoförüydüm
Sen ne uğursuz kadınsın

Adamın birisi sürekli karısıyla tartışıyormuş

Kadında yersiz mi gereksiz

Adam ne yapsa ne etse beğendiremiyor karısına

Soğuk bir kış günü yorganı kafalarına çekip yatıyorlar bir hoş

Bir müddet sonra adam hışımla bağırıyor karısına; okadar oysa, nerdeyse komşular bile rahatsız olacak!

Ya!

Sen benim başımın belasımısın?

Bayan; bir gözü açık, öteki gözü kapalı bir vaziyette ne olduğunu anlamaya çalışmaktadır

Ne oldun herif ?

Angelina Jolie ile evleniyordum aman vermedin ancak!

Pazar parası isteyip durdun benden!

Rüyada bile aman değil

Sen ne lanetli kadınsın!

Ev Telefonu

Ev telefonu faturası hayli yüksek gelince, konut halkı yığılmış ;

Baba : ''Yahu bu dehşet bir fatura Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, daima çalıştığım şirketteki telefonu kullanıyorum''

Anne : ''Aynen ben de Akşama değin çalıştığım bankada elimin aşağı telefon Ne yapayım bunu''

Erkek Çocuk : ''Vallahi ben de bütün görüşmelerimi şirketimin bana verdiği cep telefonu ile yapıyorum''

Kız : ''Eee benim de şirket hattım var Ev telefonunu hiç kullanmam oysa''

Cümbür Cemaat bir anda evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar

Hizmetçi : ''Eee Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını kullanıyoruz'' *

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt