Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güleyim mi? Ağlayayım mı?

Güleyim mi? Ağlayayım mı?

Similar threads

Tuna Tabu AğLayayım Mı Gittin beni âmâ karanLıkLara terkettin Bittim qeceLerce sokağında tükendim Sevdim qözümü karartıp a$ka yeniLdim BiLemedim yosun tutmu$ kaLbini çözemedim ELimden qeLeni yaptım bu sevda uğruna GençLiğimi harçadım yoLuna AğLayayım mı sızLanayım mı Ben bu a$ka qözya$ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Hüseyin Turan Bu Ne Şivandır Karlı dağlar geçit vermez sana geleyim Neredesin ne haldasın nerden bileyim Alın Yazısı tutmuş yakamızı koymaz güleyim Emman emman koymaz güleyim Emman emman dağlar dumandır Dıley dıley bu ne şivandır Alın Yazısı vurmuş tokadını halım yamandır Vaye vaye bu ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ulusal allerji derneğinin toplantıları için bir kaç gündür Antalya’dayım. Arı allerjileri ile ilgili toplantıda bir gazete haberini paylaştılar. Güleyim mi yoksa ağlayayım mı bilemedim. Geçmişte arı allerjisi olduğu bilinen bir şahıs kahvede okey oynarken ayakkabısının ökçesine bastığı için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt