Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güllerin Savaşı Ömer (Barış Kılıç)Kimdir?

Güllerin Savaşı Ömer (Barış Kılıç)Kimdir?
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Güllerin Savaşı Ömer (Barış Kılıç)Kimdir? 49694 49694 gullerinsavasiomerbariskilickimdir5c5a523886739gullerinsavasiomerbariskilickimdir5c5a523886739 288 555 Güllerin Savaşı Ömer (Barış Kılıç)Kimdir? bariskilic1jpg49694 Güllerin Savaşı Ömer (Barış Kılıç)Kimdir? bariskilic1jpg49694 Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah ‘Güzelliğin Efendisi’ Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru Damla Sönmez'in birincil yürek çarpıntılarının yegane sahibi Güllerin Savaşı Dizisi Oyuncusu Barışma Kılıç Kimdir? Adını Kalbime Yazdım dizisinde kaptan Levent karakteri ile herkesin beğenisini kazanan Uzlaştırma Kılıç karşımıza bu sefer Kanal D ekranlarında yayınlanan Güllerin Savaşı Ömer karakteri ile çıkıyor Karizmatik oyuncu 1978 yılında Malatyanın Erguvanilçesinde hayata gözlerini açmış ve demin 5 yaşındayken ailesi İstanbula taşınmıştır Kendisi için oldukça kıymetli 2 kız kardeşe sahip olan karizmatik oyuncu bununla beraber Evli ve iki çocuk babasıdır İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan oyuncu daha sonra dilini ilerletmek için yurt dışına çıktı ve yurt dışarıya lisans eğitimini tamamladı Birincil önceleri filmlerinde yer alan yakışıklı oyuncu sonra Adını Feriha Koydum, Merhaba Yaşam ve en son Güllerin Savaşı dizilerinde kendisini göstermeyi başarmıştır Oyuncunun boyu 190 m olup kilosu ise 83′ nesil ve bu kilo yükseklik oranı ile kendisinin oldukça fit ve yakışıklı olduğunu söylememize lüzum yoktur heralde Barış Kılıç’ ın Oynadığı Dizi ve Filmler Adını Feriha Koydum : Levent Seymen Merhaba Yaşam Lale Devri Devasız Ev Kadınları Aynadaki Düşman:Kaan Candemir Leylan : Yaman Bütün Çocuklarım : Aybars  

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt