Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Güllü Naftalin Kesesi Yapılışı

Güllü Naftalin Kesesi Yapılışı
0
166

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba bayanlar bugün sizlere fazla güzel kese yapımını anlatmak istiyorum sizlerde öbür hoş gürünümlü keseler hazırlayabilirsiniz desenli ayrı renklerdeki kumaşları kullanarakAnında kesemizin yapılışına geçiyoruz öncelikle gerekli olan malzemeleri sralıyalım dah asonra kesemizin yapılışına geçelim

Zorunlu Olan malzemeler şöyle:

Makas
Renkli Kumaş
Yapıştırıcı
Naftalin
Dantel Kese

Hemencecik güllü naftalin kesemiizn yapılışına geçmek istiyorum oldukça basit ve eğlenceli olacak emin olabilirsiniz bayanlarÖncelikle renkli kumaşımızı uzun şeritler halinde belirlenmiş sonra bu kestiğiniz kumaşları dantel kesenin üzeirne ağız kısmına düzgün bir şekilde yapıştırınSon olarak içerisine naftalinleri koyun ve kesenizin ağzını güzelc ebüzünHepsi bu kadar dilediğiniz yerlere bu kesecikleri koyabilirsiniz

ALT :wwwlarcomupluploadsnaftalinkesesi23128naftalinkesesi23128ALT *