Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gulme garantili kısa komik yazılar

Gulme garantili kısa komik yazılar
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acı kaybımız

3 ay once ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dun vefat etmiş Aile arasında sade bir torenle evin arka bahcesine gomduk Hayvancağız durduk yerde can verdiği icin gidip Necmi'yi aldığımız dukkanın sahibine sebebinin ne olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kış uykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun Bu vicdan azabıyla ben de cok yaşamam herhalde

Annemin Maceraları

Shrek'in fragmanlarını gosteren bir televizyon kanalında, el ele tutuşmuş Shrek ve Fiona'yı goren annem, 'Bunlar Suleyman ve Nazmiye Demirel cifti mi?' diye sordu! Secememiş gozleri o mesafeden

Alfabe

Ben de bu yıl okula başlayan torunum icin kuvvetli bir moral alkışı istiyorum Daha ikinci gun: 'Orrrtmenim, taa evden buraya tel cizmeye mi geldik, hep yumarlak mı yapcaz, harf felan oretmicen mi?' deme cesaretini gosterdiği icin

Annem!

'Bu taraf bitti' diye CD'yi arkasına ceviren ve sonra da 'CD calar calışmıyor!' diye feryat eden anneme alkış az geliyor!

Modem

Yemek masamın ustunde duran modeme uzun uzun bakan anneanem 'Bu ne?' diye sordu Ben de kolay anlasın diye 'Hani benim bilgisayarım var ya onunla internete giriyorum İşte internete girmek icin o kutu zorunlu' diye uzun uzun acıkladım Anneannem dinledi beni; 'Yani modem bu' dedi ve konu kapandı

Yaz Okulu

Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı mujdesini veren universite oğrencisine gelsin Bu yaratıcılığa şapka cıkartılır

Beyin gocu

Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız BeşiktaşTaksim midibusunde yanındaki arkadaşına dert yanmaktadır ''Şekerim dorduncu kez girdim OSS'ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika'ya o olucak Boyle boyle beyin gocu oluyor işteeaa!'' Sen git, masrafları ben karşılıyorum

Alman yazar

Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa donup 'Bu şiiri unlu Alman yazar Goethe yazmıştır' diyen hocaya, 'Niye, kağıt bulamamış mı?' cevabını veren arkadaşa gonderelim

Duz mantık

Eğer bir sokakta yuruyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından gecip birkac adım sonra onune geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını gorurseniz bilin ki Trabzon'dasınız

İngilizce yazılısı

Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ' şeklindeki boşluğu 'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi aptal mı olduğunu henuz anlayamadığımız oğrencime istiyorum

Hugo'lar Beşledi

Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tum sınıfa sesli olarak okurken V Hugo'ya 'Beşinci Hugo' diyen arkadaşımıza gelsin

Ne zaman?

Kardeşim karne almıştı Fakat bircok zayıf notu vardı Annem, babamla beni kenara cekip uyarıları sıralıyordu; 'Sakın cocuğun moralini bozmayın, sakın kotu bir şey soylemeyin' Uyarılar ozellikle babama yonelikti; 'Hele de sen, sakın cocuğun gururunu kırma' Babam daha fazla dayanamadı ve sordu; 'Karne icin ne zaman ozur dileyeceğiz?'

Havale

Bankada gişenin onunde işlemimin yapılmasını bekliyorum Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan kadın soruyor: 'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?' Teyzem cevap veriyor: 'Bu paranın hayrını gorme İnşallah yazalım'

Lamba

Dun gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta gectim Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Bacım o gectiğin gece lambası değildi, cek sağa'

Hacim nedir?

Oğretmen bir arkadaşımdan naklen; 5 Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2
sorusu: 'Hacim nedir? Bir ornek vererek acıklayınız' Oğrencimizden gelen
cevap: 'Hacdan gelenlere hacim denir Ornek: Nasılsın hacim?

Asabi Polis

Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu uzere devriye gezmektedir Işıklarda muşteri bekleyen taksiye yaklaşılır ve; ''Ticari, bekleme yapma, devam et'' anonsu yapılır Camdan eliyle '1 saniye' işareti yapan taksiciye, ikinci ve cok manidar anons gelir ardından; ''Ticari, benne polumuye girme! Devam et dedik!''