tebessüm etmek yasakkahkaha hür "Yerin kulağı var derler Benimde kulağım var Peki ben yermiyim Hayır yemem! " "bir adam kendini aralıksız tuvalete atıyomuş NİYE????????????? çünkü kendini bir bok sanıyomuş " "BIRINCIL SEFERDE KAZANAMAZSAN SUÇU AMİRİNE AT,İKİNCİ SEFERDE KANAMAZSAN ALDATMA YAP,ÜÇÜNCÜ SEFERDE KAZANAMAZSAN VAZGEÇ SALAKLIĞIN ALEMİ DEĞIL(( " "türküm doğruyum çalışkanım iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorumm " "yıl bin dokuz yüz çift sıfır dedem bilmez lakin babam kesin bilir salı cuma namazından çıktıktan daha sonra atın üzerinde fakat harbe gidyoruz ÇÖLDE kar diz boyu karşımda düşman askeri çektüm kılııc ı iki el alev ettim adamı bacağından vurdum ama benim kolumu alçıya aldılar hastaneye son çabukluk gidiyoruz ama arabada bir damla benzin YOK neyse o zamanlar elektrik nerde mum ışığında tv izlerdik " "*Ölmüş karga gözümü oysunki, susamış yüzme havuzunda boğulayımki,bozuk araba beni ezsin ama seni çokkk düşünüyorum
) " "aşk; italyada felaket ingilterede komedi fransada dram türkiyede haram " "BU İKİ MINIK SATIR SANA BENİ HATIRLATIR HAYDİ ORADAN KATIR SANA LAZIM SATIR ŞEYTAN DİYOR AL YATIR KES KITIR KITIR " "*gülü seven dikenine katlanır,kaktüs sevenin vay haline " "ayrıca iÇkİyEyE hem SiGaRayA aYnI AnDa YeTiŞeMiyOr mUsUnUz??TÜTÜN KOLONYASI İÇİN " "Almis eline bir cicek seveceksevmeyecek ulan essekogluesek cicek nerden bilecek " "BEN BIR DELI ASIK ELIMDE CATAL KASIK ASKI YEDIM BITIRDIM SANA KALDI BULASIK " "ALTIN GİBİ BİR ÇOCUK VARMIŞ KADININ BİRİ BOZDURUP BİLEZİK YAPMIŞ " "AşK YASAKLANMIŞ SeVgI YASAKLANMIŞ NeYmIş eFeNdIm yAşIm UFAK " "*Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar Çünkü Orda Su daha Ucuz " "evde kalmış kızlar müjde adınızı,yaşınızı,boyunuzu,kilonuzu yazıp 2111'e gönderin aileniz yerine turşunuzu biz kuralım (dikkatilk 10'a girene turşu bidonu hediye) "