gülmekten kirilacaksiniz çocuklarınızı pistten alınızşu anda piste damadın amca çocuklarını alıyoruz sonradan ise sırayla gelinin hala kızları, damadın kuzenleri ve gelinin görümceleri arzı endam edeceklerdir biz biliyoruz da mı oynuyoruz ICODEgelinin teyzesinden bir adet burma bilezikICODE (luzumsuz bir sekilde dugune cagirilan piyanist santor) ICODEvalla darilirim sekerim, hadi kalk oyna birazcıkICODE (oynamak icin partner arayan fingirdek teyze) ICODEgelin de öyle kuruymus, bizim oglani da ac birakirICODE (işportacı oglan tarafi) ICODEanneaaaaa, irfan bana vurduaaaa!!! ICODE (simarik gelinlik giymis suslu kiz) ay su oturan hamdi efendilerin kizi degil mi? evet evet kiz katana gibi olmus bak bak bak kalkiyo oynicak galiba ha ha haay lombur lombur hopluyo yaglar kiz kiz kiz saniye hanim kizina guldugumuzu anladi galiba nemrut nemrut bakiyor bakma bakma gelin de öyle fingirdekmiş canım ne o öle şıkıdık şıkıdık oynuo eksik ağır olsun cık cık cık ay bugün oynamayacak da ne zaman oynayacak nebahat teyze sen de bi hoşsun yani belediyenin bana verdiği yetkiye dayanarak sizi karı koca ilan ediyorum evt herkesi sahneye alalim nari nari ninini nana ninini şeklinde çiftetelli sesleri ve bunun gibi dumur sesler icerisinde kalk kız kalk die yalvaran teyzeler gormek mumkun sevgius