iltasyazilim
FD Üye
ŞIMDI NE YAPACAĞIM
Ormanda dolaşan 2 avcıdan biri aniden bire yere düşer Arkadaşı, düşen
adamın nefes almadığını ve gözlerinin ferinin söndüğünü görür
Bunun üzerine telefonla ivedi yardımı arar “Arkadaşım öldü, ne yapabilirim diye sorar
Telefondaki ses yanıtlar: “Ağırbaşlı olun Size takviye edebilirim Fakat önce arkadaşınızın ölüp ölmediğinden belirlenmiş olalım
Telefonda bir zaman sükunet olur ve bir tabanca sesi işitilir
Avcı telefonu baştan eline alır ve şöyle der: “Evet, hazır Şu Anda ne yapacağım????
İSMİM AYŞE
Temel bir gün bankadayken soyguncular bankayı basmışlar Bankadakilerin önce paralarını alıp sonradan da vuruyorlarmış Sıra Esas ’in yan bayana gelmiş Soyguncu, Adın nediye sormuş Ayşedemiş Soyguncuya da İyi benim annemin adı da Ayşedeyip kadını özgür bırakmış Sıra Temel ’e gelmiş, soyguncu ona da adını sormuş
Temel: Adum Esas, ama arkadaşlar bana Ayşe derler
BEYAZ AT
Esas ile Dursun iki tane at almışlar Ama sürekli karıştırıyorlarmış Hangisi kimin atı belirlenmiş yok O yüzden Esas'in aklına parlak bir us gelmiş ve atın bir tanesinin kuyruğunu kesmiş Dursun'un ona inat o da öteki atın kuyruğunu kesmiş Temel bu sefer atın bir her birine badana ile sinyâl koymus Dursun'da ona inat benzer yere benzer badana ile diğer soy işaret koymuş Bakmış ama böyle de olmuyor Temel Dursun'a :
Ha Tursun bak bu böyle olmayacak Beyaz beygir benimki, siyah at da seninki olsun, demiş
YAĞMUR BAŞLAYINCA
Temel,Dursun'a misafirliğe gitmişGece sağnak halde yağmur başlayınca,Dursun misafirperverlik göstermiş:
Temel çok kötü yağmur yağıyor,eve gitme,burda kalTemel kabul etmiş,fakat pat diye ortadan kaybolmuşAradan oldukça zaman geçtikten sonradan kapı çalmış,bakmışlar kapıda sırılsıklam Temel:
Neredesun ula Temel merak ettik
Eve Gittum pijamamu aldum da
POLİS
Trafik polisi arabayi durdurmus ve egilip sormus:
Ehliyet ruhsat lutfen
Alt buyrun demis sofor ve vermis Polis bakmis bi problem yok
Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?
Burada, buyrun demis adam
Ilk yardim cantaniz var mi? demis polis
Tabii deyip bagaji acmis adam Polis bakmis icinde yetkisiz değil
Yangin sondurucu? Burada buyrun
Zincir? Anında cikarayim buyrun
Polis sonradan tekrar sormus: Mezdeke kaseti varmi? Sofor cok sasirmis
Evet var buyrun demis
Polis : Tamam siz onu takin teybe ve sesini acin demis ve baslamis polis oynamaya
Soforun saskinligi daha da artmis ve dayanamamis sormus
Hayrola memur bey?
Polis yanıt vermis:
Ee essek degilsin artik takarsin bi 20 milyon *
Ormanda dolaşan 2 avcıdan biri aniden bire yere düşer Arkadaşı, düşen
adamın nefes almadığını ve gözlerinin ferinin söndüğünü görür
Bunun üzerine telefonla ivedi yardımı arar “Arkadaşım öldü, ne yapabilirim diye sorar
Telefondaki ses yanıtlar: “Ağırbaşlı olun Size takviye edebilirim Fakat önce arkadaşınızın ölüp ölmediğinden belirlenmiş olalım
Telefonda bir zaman sükunet olur ve bir tabanca sesi işitilir
Avcı telefonu baştan eline alır ve şöyle der: “Evet, hazır Şu Anda ne yapacağım????
İSMİM AYŞE
Temel bir gün bankadayken soyguncular bankayı basmışlar Bankadakilerin önce paralarını alıp sonradan da vuruyorlarmış Sıra Esas ’in yan bayana gelmiş Soyguncu, Adın nediye sormuş Ayşedemiş Soyguncuya da İyi benim annemin adı da Ayşedeyip kadını özgür bırakmış Sıra Temel ’e gelmiş, soyguncu ona da adını sormuş
Temel: Adum Esas, ama arkadaşlar bana Ayşe derler
BEYAZ AT
Esas ile Dursun iki tane at almışlar Ama sürekli karıştırıyorlarmış Hangisi kimin atı belirlenmiş yok O yüzden Esas'in aklına parlak bir us gelmiş ve atın bir tanesinin kuyruğunu kesmiş Dursun'un ona inat o da öteki atın kuyruğunu kesmiş Temel bu sefer atın bir her birine badana ile sinyâl koymus Dursun'da ona inat benzer yere benzer badana ile diğer soy işaret koymuş Bakmış ama böyle de olmuyor Temel Dursun'a :
Ha Tursun bak bu böyle olmayacak Beyaz beygir benimki, siyah at da seninki olsun, demiş
YAĞMUR BAŞLAYINCA
Temel,Dursun'a misafirliğe gitmişGece sağnak halde yağmur başlayınca,Dursun misafirperverlik göstermiş:
Temel çok kötü yağmur yağıyor,eve gitme,burda kalTemel kabul etmiş,fakat pat diye ortadan kaybolmuşAradan oldukça zaman geçtikten sonradan kapı çalmış,bakmışlar kapıda sırılsıklam Temel:
Neredesun ula Temel merak ettik
Eve Gittum pijamamu aldum da
POLİS
Trafik polisi arabayi durdurmus ve egilip sormus:
Ehliyet ruhsat lutfen
Alt buyrun demis sofor ve vermis Polis bakmis bi problem yok
Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?
Burada, buyrun demis adam
Ilk yardim cantaniz var mi? demis polis
Tabii deyip bagaji acmis adam Polis bakmis icinde yetkisiz değil
Yangin sondurucu? Burada buyrun
Zincir? Anında cikarayim buyrun
Polis sonradan tekrar sormus: Mezdeke kaseti varmi? Sofor cok sasirmis
Evet var buyrun demis
Polis : Tamam siz onu takin teybe ve sesini acin demis ve baslamis polis oynamaya
Soforun saskinligi daha da artmis ve dayanamamis sormus
Hayrola memur bey?
Polis yanıt vermis:
Ee essek degilsin artik takarsin bi 20 milyon *