Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gulmeye hazır mısınız?

Gulmeye hazır mısınız?
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Temel ile Eva

Temel cok guzel bir rus kadınıyla evlenen dursunun karısına kafayı takmış ne yapsam da bu kadınla birlikte olsam diye ici icini yiyormuş
bir gun temel dayanamayıp eva'nın yanına gitmiş;
TEMEL: senden cok hoşlandım seninle birlikte olmak istiyorum demiş :
EVA: hay hay neden olmasın ama 100 dolarını alırım musait olunca ben seni ararım gelirsin demiş
ertesi gun eva,dursun işe gittikten sonra temeli aramış;
100 doların hazırsa hemen gel demiş:
TEMEL; hazır hazır, hemen geliyorumcevabını vermiş
temel 100 dolari evaya verdikten bir sure sonra evden cıkıp gitmiş
akşam dursun eve geldiğinde;
DURSUN: hanım temel bugun buraya geldi mi ?
EVA: şeyyyygeldiiii dursunnnn
DURSUN: peki sana 100 dolar verdimi
EVA: şeyyy dursunnnn beni dinleeeşeyyy verdiiiii
DURSUN; temel sabah koştur koştur yanıma geldi, dursun bana acil 100 dolar
lazım oğleden sonra size uğrar yengeye bırakırımdedi
ula bu temel cok durust adam ya!!!!!!

fidyeci laz

Ekonomik kriz yuzunden buyuk para problemi olan
Temel, cocuk kacirip fidye istemeye karar vermisSehrin buyuk bir
parkinda cocugun birini gozune kestirmisOnce bir not yazmis :
Cocugunu kacirdimBunu yaptigim icin uzgunum ama kusura bakma
cunku gercekten paraya ihtiyacim var Yarin sabah saat 7'de
falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah cantada 5 milyar
getir Imza: Laz

Cocuğun yanina gitmis, notu cocugun ceketinin ic
cebine koyup, dogruca evine gitmesini ve notu babasına
gostermesini soylemis

Ertesi sabah parka geldiğinde soyledigi
agacin altinda,soyledigi renkteki cantada icinde 5 milyar olan
emaneti bulmus Paralarin yaninda bir de not varmis : Paran
purada ama bir Laz hemsehrisine nasil peyle bir sey yapar
inanamayrum

evet mi hayır mı

Temel'in abisi cok capkınmış, her gun bir kızı babasının arabası ile dağa gotururmuş Temel ise dağda ne yaptıklarını hep merak edermiş

Bir gun temel arabanın bagajına binip onlarla beraber dağa cıkmışlar Araba durunca Temel bagajdan inip abisi ile kızı izlemeye başlamış

Abisi kızın omzuna elini uzatmış:
Evet mi? hayır mı?
demiş Kız kızgın bir şekilde:
Hayır
demiş Abisi:
İn aşağıya yayan gel
demiş Temel bir şey anlamamış ertesi gun yine arabanın bagajına binmiş

Olay yine aynı abisi kıza evetmi hayır mı diye soruyor kız yine hayır diyor Abisi
İn aşağıya yayan gel
diyor

Temel bunun uzerine:
Capkınlık herhalde boyle birşey
deyip eve gider ve merenin altından uc tekerlekli bisikletini cıkarır mahalleden bir kız cocuğunuda arkasına bindirir ıkına mıkına dağın tepesine gelirler

Temel soluk soluğa elini kızın omzuna koyar ve sorar:
Evet mi hayır mı?
Kızda ne bilsin garibim
Evet
der Temel bir muddet duşunur ve cevabını verir:
İyi sen bisikleti al ben yayan geliyorum

geri getir

Temel ,ingiliz ve fransız bir adaya duşmuşler uzun bir sure bu adada kaldıktan sonra adada bulunan bir cin bunlara acıyarak yanlarına gelmiş ve kendilerinden birer dilek istemelerini istemiş, ingiliz ben ulkeme gitmek istiyorum demiş cin isteğini yerine getirmiş ve ingilizi ulkesine gondermiş fransız da aynı dileği istemiş ve o da ulkesine gitmiş Son olarak temelden isteğini soran cinden temel şu dileği dilemiş
Ben burda yalnız kaldım canım sıkıldı onları geri getir