Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulşen - Adı Aşk Sebebimin

Gulşen - Adı Aşk Sebebimin
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Belki de zamansız actım icimi
Yureğim şeffaftı, aklımsa deli
Ben geldim sen kactın hep bana inat
Bir vardın bir yoktun hep masal gibi

Ne kara kaşına, ne kara gozune
Ben tek bir sozune tutulup kaldım
Değmedi bir kere ellerin yuzume
Gel gor ki bin yıldır sanki vardın

Adı aşk sebebimin
Her hata kalbimin
Hep değerinden, hep gereğinden
Hak ettiğinden cok sevdim

Ne kara kaşına, ne kara gozune
Ben tek bir sozune tutulup kaldım
Değmedi bir kere ellerin yuzume
Gel gor ki bin yıldır sanki vardın

Similar threads

Aslı Gungor Son Opucuk şarkı sozleri Bu sana veda ederken son bakış, son gulucuk, Bu sana kalbimden kopan son opucuk Sana yıllar yılı buyuttuğum aşk Ne yazık ellerinde artık kucucuk Sandın ki ne yaparsan yap yanındayım ben Acıyı ihaneti taşımak zorundayım ben Yapamam gidemem sandın ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Tarkanın tıpatıp benzeri Emir oldukca iddialı bir albumle sanat dunyasına merhaba dedi Albumu gayet guzelBir de şarkı sozlerine bakalım!imagesemirbensenolamamalbumusarkisozleri5adaeae04de52png Anladım Boşuna yağmurda yurume Kurtulamazsın gunahlardan Ruzgardan medet umma Arınamaz tenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Cok Gec Dostlar biraraya geldik dunu yaşadık bugun Kimi huzne daldı sustu kimi Ben duşundum bugun Oyle bir duşe daldım bir baktım ki sahiden ben Neyim eksik neyim fazla demeden Olduğu gibi seven Hızlı gittim genc oldum tur bindirdim omrume Aradım durdum buldum kactım hep gonlume gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Oyle kucukken oyle kocaman umutlarlan baslamıstım ki askaHerşey baska olacaktı Bende o filmlerdeki asıklar gibi bir ask yasayacaktım Kendi masalımı kendim yaratacaktım Benim askım bambaska ,herkesinden guzel olacaktı Peri kızı ile prens benim ask masalımda bir arada olcaktı Yaptım!!! Yarattım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Sibel can benim adım aşk Albumu şarkı sozleri Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir buyu bir lanet bu Bitmedi omur boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hukmediyor Hic hatrım gecmedi mi bir kere Yine bir bana zulum ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt