Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gülşen-Bir an gel

Gülşen-Bir an gel
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
GülşenBir lahza gel Gülşen yeniden iddialı bir çıkış yaptı​ Gittiğin uzun uzun uzun yollar Seni geri getirmesini de bilsin o süre Halim, tavrım, vaziyetim apaçık Yerdeyim, düştüm, kaldır o zaman Bi lahza gel, dön gel, defalarca gel Tövbeleri bozup gel veya kal orda Ben sana geleyim o zaman Çekip sağa inmesini de bilirim gerekirse Sen olacağına bak Sen haklı çık da didişmelerden Gocunmam, alkışlarım şak şak Biilaç dönmesini de bilirim icabında Sen olacağına bak Sabahlar olmaz sevişmelerden Gönlünü alıveririm çabuk Gittiğin uzun uzun uzun yollar Seni geri getirmesini de bilsin o vakit Halim, tavrım, vaziyetim apaçık Yerdeyim, düştüm, kaldır o zaman Bi lahza gel, dön gel, her zaman gel Tövbeleri bozup gel ya da kal orda Ben sana geleyim o vakit Say çocukluğuma Say cahilliğime İster haylazlığıma İster aymazlığıma Çekip sağa inmesini de bilirim gerekirse Sen olacağına bak Sen haklı çık da didişmelerden Gocunmam, alkışlarım şak şak Biilaç aşk dönmesini de bilirim icabında Sen olacağına bak Sabahlar olmaz sevişmelerden Gönlünü alıveririm şipşak  

858,472Konular
981,207Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt